Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2022-10-01
Förlag
Prodicta förlag
Medarbetare
Grenehed, Evelina (förf.) / Hydbom, Mats (förf.) / Jaensson, Annasara (förf.) / Mattson, Anki (förf.) / Olofsson, Sofia (förf.) / Rösare, Sara (förf.) / Segerstedt, Elin (förf.) / Silver, Hanna (förf.) / Grytzell, Anna (förf.) / Mattson, Anki (red.)
Dimensioner
210 x 145 x 9 mm
Vikt
200 g
SAB
Fc.06,Aefe
ISBN
9789198125061

Råd om språk : språkkonsulternas bästa tips till dig som skriver

Häftad,  Svenska, 2022-10-01
304
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Råd om språk är boken för dig som vill fördjupa dig i skrivande och kommunikation, privat eller på jobbet. Den tar upp stora och små språkliga dilemman, och erbjuder smarta och praktiska lösningar på de flesta. Boken är indelad i sex kapitel där du till exempel får råd om hur din arbetsplats kan arbeta med termer eller bedriva ett klarspråksarbete. Men där finns också tips om hur du skriver bra texter för webben och hur du underlättar för läsarna med hjälp av grammatik. En språkbok för alla som skriver helt enkelt.

Råd om språk innehåller ett urval av företaget Språkkonsulternas språkbrev som de publicerar på sin webbplats varje månad. Språkkonsulterna är en byrå med examinerade språkkonsulter i svenska, det vill säga experter inom begriplig kommunikation. Språkbreven skriver medarbetarna tillsammans.

Bokens redaktör Anki Mattson är examinerad språkkonsult i svenska och har varit verksam sedan 1999.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Råd om språk : språkkonsulternas bästa tips till dig som skriver
  2. +
  3. Språkliga svårigheter i skolan : vad kan vi göra?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Språkliga svårigheter i skolan : vad kan vi göra? av Julia Andersson, Elvira Ashby (häftad).

Köp båda 2 för 695 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »