Att leverera IT-tjänster : hur du får ITIL att fungera (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2015-03-25
Upplaga
1
Förlag
Aim 4 Knowledge AB
Dimensioner
240 x 180 x 15 mm
Vikt
543 g
SAB
Qbabb
ISBN
9789198157017
Att leverera IT-tjänster : hur du får ITIL att fungera (häftad)

Att leverera IT-tjänster : hur du får ITIL att fungera

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2015-03-25
500
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den här boken beskriver en komplett modell för IT-organisationen. Modellen bygger på ramverket ITIL men har anpassats till svenska förhållanden och byggts ihop till en helhet som fungerar. Boken beskriver hur de olika delarna inom IT-organisationen är beroende av varandra och ger konkreta förslag på funktioner och processer som behövs för att skapa en tjänstebaserad IT-leverans.

Boken beskriver helheten på ett sådant sätt att även du som inte läst ITIL kan få en förståelse för hur det
fungerar. Varje process och funktion är dessutom ingående beskriven så att boken även kan fungera som handgriplig hjälp för IT-organisationer som vill förenkla resan mot en effektiv leverans av IT-tjänster.

Modellen som beskrivs i boken används redan av flera IT-organisationer av varierande storlek och har visat sig vara ett recept på hur du får ITIL att fungera.

Pelle Råstock är ITIL Expert och har verkat inom IT-branschen som bland annat service management konsult och instruktör i över 20 år. Under den tiden har han fått insyn i ett hundratal olika organisationer i Sverige. En erfarenhet som ligger till grund för denna bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Att leverera IT-tjänster : hur du får ITIL att fungera
 2. +
 3. Interaktionsdesign och UX : om att skapa en god användarupplevelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Interaktionsdesign och UX : om att skapa en god... av Mattias Arvola (häftad).

Köp båda 2 för 851 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Att leverera IT-tjänster : hur du får ITIL att fungera. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Perfekt bok för den som vill förstå ITIL
  Anna Eriksson, 14 december 2016

  Lättläst bok som beskriver processerna så att man förstår. ITIL böcker brukar vara svåra, men denna bok kan man faktist läsa från pärm till pärm utan större problem, även om man inte är expert i ämnet. Vi använder boken som stöd hela tiden inom IT-avdelningen.

 2. OK men inte mer
  Christian Thomasson, 29 juli 2016

  Själva upplägget i boken är bra, tydligt disponerad. MEN förklarar inte för en oinvigd varför så många funktioner behövs. Skillnaden mellan problem och incident management förklaras inte riktigt tydligt. Dessutom var är skillnaden mellan beställare/kund? Process och rutin? Hade gärna sett att den varit lite mer tydlig och utförlig.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Pelle Råstock

 • Att leverera IT-tjänster

  Pelle Råstock

  Den här boken beskriver en komplett modell för IT-organisationen. Modellen bygger på ramverket ITIL men har anpassats till svenska förhållanden och byggts ihop till en helhet som fungerar. Boken beskriver hur de olika delarna inom IT-organisatione...