Leva och dö medvetet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2019-08-29
Förlag
Heart Dreaming Publishing
Originaltitel
Genom döden
Dimensioner
210 x 140 x 12 mm
Vikt
421 g
SAB
Dokc
ISBN
9789198161984
Leva och dö medvetet (häftad)

Leva och dö medvetet

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2019-08-29
209
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Leva och dö medvetet är en handbok i konsten att dö, samtidigt som den tar dig med på ditt livs viktigaste resa ut mot vetandets gränser. Boken kom ut under titeln "Genom döden" redan år 2000 och har hjälpt många människor i både sorgearbete och i förståelsen kring processerna som döden oundvikligen innebär. I den här utgåvan som fått den nya titeln "Leva och dö medvetet" har Minerva-Li gjort flera tillägg och uppdateringar.

Louise Minerva-Lis bok är efterlängtad. Med sin djupa insikt om livet ger Louise här en ny och fascinerande kunskap, med syfte att minska rädslan för döden och ge livsinspiration. Huvudbudskapet är: Genom att bli vän med döden har du större möjlighet att se meningen med ditt liv och också hjälpa andra. Boken behandlar många aspekter av döendet, såsom rädsla, sorg, fysiska skeenden när vi dör, självmord, nära-döden-upplevelser, förberedelser för döden, testamente, organdonation etc. Den berör även de stora livsfrågorna "Vad gör vi här?" och "Vart går vi?". Detta är en varm och trygg bok om en av de svåraste uppgifterna i vårt liv: Att möta döden. En bok för alla som vill komma vidare i sin personliga utveckling och självklart en kunskapskälla för vårdpersonal
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Leva och dö medvetet
 2. +
 3. Jag är döden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag är döden av Elisabeth Helland Larsen, Marine Schneider (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Leva och dö medvetet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tack!
  Anna Jacquet, 12 oktober 2022

  Jag läste just om "Att leva och dö medvetet" och rekommenderar den varmt. Det är verkligen en bok att komma tillbaka till. Tack till författaren Minerva-Li för att du skrivit den.

 2. En bok för alla

  En så otroligt bra och omvälvande bok. Den skulle verkligen alla behöva läsa, för den avdramatiserar döden och gjorde mig mer medveten om det pågående livet. Den här boken underlättade mitt sorgbearbete. Önskar bara att jag läst den tidigare. Tack finaste Louise för att du delar med dig av din insikt. Kram

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Louise Minerva-Li