Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
170
Utgivningsdatum
2014-04-04
Upplaga
1
Förlag
Forzum Förlag
Originaltitel
Framtidens ledarskap
Medarbetare
Hallberg, Jonny (form)
Illustratör/Fotograf
Jenny Holmlund
Dimensioner
215 x 135 x 20 mm
Vikt
256 g
SAB
Qbab,Dokaa
ISBN
9789198162806

Framtidens ledarskap : om konsten att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt

(4 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-04-04
265
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ledarskap är viktigt. För oss alla. Ett bra ledarskap får oss att trivas och utvecklas - ett dåligt påverkar oss negativt. Hur du som chef väljer att leda påverkar människor. Därför är ditt ledarskap viktigt.Hur ser då framtidens ledarskap ut? Vilka krav kommer att ställas på ledarskapet framöver? Hur ska man agera som chef för att få människor med sig? Hur gör man för att kunna nyttja varje individs fulla kompetens och potential? Hur skapar man effektiva organisationer samtidigt som man får människor att trivas på arbetsplatsen?Att vara chef idag är inte helt enkelt. Ständigt uppkopplad, höga krav, stress, många synpunkter på vad du gör och du dras mellan olika intressen. Att hitta ett bra förhållningssätt i rollen är inte alldeles enkelt. Frågan är hur man på bästa sätt kan hantera sig själv och andra i rollen som chef?Framtidens ledarskap är en praktisk ledarskapsbok som ger dig idéer och inspiration till att utveckla ditt ledarskap. Den lyfter fram ett antal faktorer som kan vara viktiga att beakta om du vill leda på ett framgångsrikt sätt. Det är också en bok som ger dig tips på hur du hittar en plattform att stå på i rollen som chef/ledare. Den sätter fingret på hur du kan förhålla dig och leda på bästa sätt för att kunna hantera krav och vad du kan göra för att trivas i den många gånger krävande rollen som chef/ledare.Boken vänder sig till alla som är intresserade av ledarskap. Kan läsas av chefer, ledare, medarbetare, lärare, rektorer m.fl.----------------------------Några recensioner:"Boken är lättläst och intressant vilket gör att en praktiker både har tid och möjlighet att ta till sig av innehållet. /.../ Betyget blir 4 DG, men viktigare är att detta är en bok som jag önskar och vill att alla mina framtida chefer har läst!"
- Daniel Gunnarsson, LitteraturMagazinet -"Boken vänder sig till och borde läsas av alla som leder och har personalansvar. Den är lättläst, enkel att förstå och Pia Vingestråhle beskriver sitt synsätt med levande exempel."

- Hämtat ur BTJ:s recension av Lektör Louise Sverud -Positivt recenserad i tidningens Chefs nr 4/2014 under rubriken "Tre böcker du inte får missa".Exempel på återkoppling från läsare:"Läsvärd, bra ton, lätt konsumerad, håller med om vad du skriver, en inspirationskälla, drog på smilbanden ibland, uppskattar ditt sätt att coacha läsaren, välstrukturerad, har stor nytta av den, den går rakt in i hela kroppen och knoppen också förstås, inspirerande mm""Jag tycker din bok är fantastisk"
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Framtidens ledarskap : om konsten att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt
 2. +
 3. Honungsfällan : historien om Swedbank, Ryssland och världens största penningtvättskandal

De som köpt den här boken har ofta också köpt Honungsfällan : historien om Swedbank, Ryssland... av Lars Berge, Axel Gordh Humlesjö (inbunden).

Köp båda 2 för 514 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Framtidens ledarskap : om konsten att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En inspirerande bok om ledarskap för framtiden
  Ledare och Coach, 5 juni 2014

  Framtidens ledarskap är skriven med ett personligt och engagerat språk som ger mig nya vinklingar på mina tankar kring ledarskap och på hur jag kan utvecklas som person och ledare i såväl jobbvardagen som i förändrings- och konfliktsituationer.

 2. Lättläst, enkelt och rakt på sak
  Peter, 13 maj 2014

  Boken Framtidens Ledarskap var intressant att läsa. Boken talar om hur man kan förhålla sig som chef och hur man hanterar olika situationer. Vissa avsnitt är tänkvärda, andra är roliga och underhållande. Boken ger inspiration.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Pia Vingestråhle