"Jag vill ha barn!": hur man kan hantera att inte kunna få barn (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2015-03-28
Upplaga
1
Förlag
Disak Publishing
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
316 g
Komponenter
Paperback
SAB
Vg,Dgvg
ISBN
9789198168013
"Jag vill ha barn!": hur man kan hantera att inte kunna få barn (häftad)

"Jag vill ha barn!": hur man kan hantera att inte kunna få barn

Häftad Svenska, 2015-03-28
233
  • Skickas inom 10-15 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boken "Jag vill ha barn " med undertiteln "Hur man han hantera att inte kunna få barn"handlar om precis som det låter: om ofrivillig barnlöshet, den handlar om att gå genom fertilitetsbehandlingar och processen att adoptera. Boken tar också upp hur man kan gå från "ofrivilligt barnlös" till "frivilligt med barn" även om den sistnämnda är en något längre resa än då man får barn på det sk naturliga sättet helt på egen hand. Boken förklarar hur man kan hantera att inte kunna få barn och hur man kan få de barn man drömmer om. Framför allt handlar den om att hitta vägar och sätt till att hjälpa andra "utsatta" i samma situation - hjälpa dem till ett rikt liv vad det än må innebära - med eller utan barn.

Mia Regnér är före detta flygvärdinna med många år i luften, nu sedan ungefär 10 år tillbaka är hon stressterapeut och avspänningspedagog med inriktning på mental träning, hon är även yogainstruktör, inspiratör, utbildare och föreläsare i det egna företaget MR-Mental Rekreation. Hon arbetar också med att utbilda blivande adoptivföräldrar i den obligatoriska föräldrautbildningen förblivande adoptivföräldrar samt föreläser om hur man kan hantera ofrivillig barnlöshet och sorgen runt detta med inspiration från egna erfarenheter från åren som barnlös men också hur det är att gå genom IVF och få barn den vägen samt hur det är att få barn genom adoption.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. "Jag vill ha barn!": hur man kan hantera att inte kunna få barn
  2. +
  3. Den tuffaste ronden: en personlig historia om abort, missfall, ivf och äggdonation

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den tuffaste ronden: en personlig historia om a... av Åsa Sandell (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 522 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mia Regnér