Vi planterar nya församlingar (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
238
Utgivningsdatum
2020-09-14
Förlag
Evangelie
Originaltitel
Vi planterar nya församlingar
Medarbetare
Josefsson, Jan-Erik (förf.) / Mörling, Lydia (förf.) / Derki, Hemen (förf.) / Cederström, David (förf.) / Jönsson, Iza (förf.) / Josefsson, Jakob (förf.) / Lundgren, Rickard (förf.) / Melin, Jonas (red.) / Svanberg, Peter (red.) / Wellstam, Julia (red.)
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
283 g
ISBN
9789198179675

Vi planterar nya församlingar

Storpocket,  Svenska, 2020-09-14
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Under 2000-talet har det planterats över 300 nya kristna församlingar i Sverige. En del av dem växer och blir livskraftiga, andra kämpar i motvind och några har lagts ned. Det är hårt arbete som gett många lärdomar och det har också samlats mycket erfarenheter kring församlingsplanteringar. I den här boken får du möta 12 män och kvinnor från olika sammanhang och deras berättelser om hur vi planterar nya församlingar i vårt land och vår tid.
Ur förordet:

"I den här boken har vi samlat berättelser om församlingsplantering och nya församlingar i Sverige. De är från olika samfund, olika delar av landet och de jobbar utifrån olika modeller, men har det gemensamt att de alla drivs av en längtan att få vara med och uttrycka och utbreda Guds rike i Sverige. Vi hoppas att deras lärdomar och erfarenheter ska kunna vara till inspiration och utmaning för dig att kanske själv våga ta ett, eller vara del i något, pionjärt initiativ i Sverige."

Cahtrine Nygren, Ordförande i Vidares ledningsgrupp
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Andakter från Bibelns land

    Göran Duveskog, Daniel Viklund, Carl-Erik Sahlberg, Birger Skoglund

    Nyutgåva - 10 års jubileum Vi är fyra förkunnare och reseledare som tillsammans skrivit en veckoandaktsbok som knyter an till de platser vi besöker under en Israelresa. Det är vår önskan att du ska uppleva något av det vi känner då vi är där på pl...

  • Alla vill till himlen men få vill ju dö

    Staffan Hellström

    Alla vill till himlen men få vill ju dö Vad skulle du göra om du inte var rädd för att dö? Hösten 2017 får Staffan Hellström besked om spridd (och därmed obotlig) lungcancer. Ända sedan dess har han fått livsförlängande åtgärder, vad som kallas pa...