Larz-Kristerz första 20 år (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2022-11-07
Förlag
Sounds like a good story
Medarbetare
Johnsson, Niklas (red.) / Larsson, Peter (red.) / Russberg , Peter (form)
Dimensioner
285 x 215 x 17 mm
Vikt
878 g
SAB
Ijz Larz-Kristerz
ISBN
9789198195934
Larz-Kristerz första 20 år (inbunden)

Larz-Kristerz första 20 år

Inbunden Svenska, 2022-11-07
229
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Detta är boken som berättar Larz-Kristerz historia. Om hur allt startade, genombrottet, Dansbandskampen och resan fram tills idag. Boken är full av bilder, minnen, kärlek och humor.
Larz-Kristerz är både rebeller och svärmorsdrömmar. De har attityd men är alltid trevliga. Snälla men inga mesar. Roliga men seriösa. De vet vad de vill och vart de är på väg, och ingen annan kan utstaka den vägen åt dem.
Från början var de ett hobbyband från Älvdalen som älskade 70-talets dansband och Hagström. De återskapade inte bara musiken utan skaffade sig också den rätta looken för genren med sina tidstypiska dansbandskostymer. Många i dansbandsbranschen förstod sig inte riktigt på Larz-Kristerz - var detta på allvar eller ville de bara driva med hela konceptet?
Det har nu gått 20 år och soundet lutar mer emot old school rock"n"roll på svenska. Men dansbandspubliken älskar det, eftersom deras musik går alldeles utmärkt att dansa till.
De har den unika förmågan att kunna omfamna en stor publik i alla åldrar. Det är lätt att älska Larz-Kristerz för deras spelglädje går inte att ta miste på. De vill att publiken skall må bra.
Och som de själva säger: "Vi vill att folk ska le och få ont i fötterna!"
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Larz-Kristerz första 20 år
 2. +
 3. Du vet ingenting om mig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Du vet ingenting om mig av Sören ""Sulo"" Karlsson, Kikki Danielsson (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Peter Russberg

 • Farväl Sverige

  Alf Brorson, Peter Russberg

  ?Amerika är för oss inget främmande land. Dåtid, nutid och framtid är förbunda med varandra. Det finns en väv av förbindelser och korsvägar där människor möts?? Så inleds denna bok där några av alla dessa människor och levnadsöden kommer till liv....

 • Mats Rådberg - Countrykungen

  Peter Russberg

  Countrykungen är ett vackert tidsdokument över Mats Rådbergs liv i rampljuset. Med sitt band Rankarna blev han en pionjär och fanbäraren som gick längst fram, och tog countrymusiken till Sverige. Under 70- och 80-talet avlöste den ena framgången e...