Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
220
Utgivningsdatum
2015-11-06
Upplaga
1
Förlag
SYNK publishing
Originaltitel
Självinsikt Nyckeln till att utveckla dig själv och andra
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
433 g
SAB
Dokaa
ISBN
9789198197921
Vanliga sökord
Enneagram Enneagrammet
Självinsikt : nyckeln till att utveckla dig själv och andra (häftad)

Självinsikt : nyckeln till att utveckla dig själv och andra

(14 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-11-06
239

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
HUR TÄNKER, KÄNNER OCH AGERAR VI OCH VARFÖR?

Vi är många som letar efter nyckeln till att bättre förstå vår omgivning - och samtidigt kan det bästa svaret många gånger finnas hos oss själva. Boken "Självinsikt - Nyckeln till att utveckla dig själv och andra" baseras på Enneagrammet, en inspirerande modell för ökad självinsikt. Boken riktar sig speciellt till den som vill utvecklas och stärkas; som ledare, medarbetare, kollega och privatperson.

Modellen hjälper dig se dina egna mönster inövade sedan barnsben. Ditt sätt att tänka, känna och agera - din grundstrategi - för att ta dig genom livet. Enneagrammet tydliggör styrkor, beskriver drivkrafter och förklarar begränsande utmaningar. Den visar också vad du kan göra för att utvecklas.

Författarna har lång erfarenhet av att utbilda och coacha individer och team till ökad självinsikt och förståelse för människors olikheter. Det är deras stora kunskap i Enneagrammet och deras empiriska erfarenhet som ligger till grund för boken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Självinsikt : nyckeln till att utveckla dig själv och andra
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 439 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Självinsikt : nyckeln till att utveckla dig själv och andra. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa enneagramboken på svenska
  Annelie, 29 juni 2017

  En riktigt bra bok om enneagrammet! Bra språk, tydliga exempel, intressant innehåll! Det enda jag saknar är att författarna inte tar upp de tre undertyperna.
  Min förhoppning är att dessa författare fortsätter skriva böcker om enneagrammet, för de har förmågan att lyfta enneagrammet i Sverige! Kanske en bok om relationer och om de olika undertyperna :)

 2. Läsvärd och användbar
  Åsa Ahlqvist, 4 mars 2016

  En bok att läsa och återvända till. Det första kapitlen sätter en bra ram för förståelsen av Enneagrammet som modell och verktyg för ökad självinsikt. Därefter ges utförliga beskrivningar av de olika strategiernas styrkor och utmaningar. Boken är skriven på ett lättillgängligt och inspirerande språk och kan läsas från pärm till pärm - men framförallt är det en bok att läsa i, få tid att reflektera över och sedan återvända till. Om och om igen.

 3. Läs den!
  Sophia-Stina Wesley, 24 februari 2016

  Oerhört givande läsning för den som önskar utvecklas som människa. Boken har ett tydligt språk och förklarar vägen till självinsikt på ett systematiskt och inspirerande sätt. En väldigt fin present till någon som inte känner till Enneagrammet.

 4. Boken för dig som gruppledare/arbetsledare
  Berne Persliden, 9 februari 2016

  För att utvecklas måste man börja där man är! Här finns nycklar och verktyg för VERKLIG självinsikt. Författarna ger inte bara teoretisk bakgrund. Hela boken andas personlig erfarenhet och exemplen som finns är både talande och lärorika.
  Ett återkommande spinn i boken är förändring och här får man hjälp att se hur den kan gå till, hur man kan se nya sidor i beteende, insikt i att hantera dem - inte minst när man står i stressande miljöer.

  Blandningen av djupa insikter hos författ... Läs hela recensionen

 5. En bok för alla
  Henriksdotter, 5 februari 2016

  Jag är verkligen så glad att den här boken kommit ut. Den beskriver Enneagrammet på ett sätt som jag tror de flesta kan ta till sig och förstå och ha stor glädje av. Man får en djupare förståelse för sig själv och andra, både i privatlivet och på jobbet. Livet känns lite roligare när man läst den här boken! Jag har läst ganska många böcker om Enneagrammet och den här hamnar överst på min lista. En fantastiskt fin present att ge bort till gammal som ung, föräldrar, barn, arbetskamraten eller v... Läs hela recensionen

 6. Nödvändig kunskap för personer och organisationer
  Hållbar kommunikation, 2 januari 2016

  Vi kan se på behovet av personlig och organisatorisk utveckling på två sätt. Antingen som en lyx som de som har tid och ork kan ägna sig åt. Eller också som något nödvändigt för att vi ska må bra på ett djupare plan och skapa oss de rika liv vi har möjlighet till. Själv är jag övertygad om att det är det senare som gäller. Livet är inte så enkelt, vi stöter alla på våra personliga begränsningar förr eller senare.

  Själv har jag använt Enneagrammet i 15 år och jag har ungefär lika mång... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner