Pako (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Finska
Antal sidor
137
Utgivningsdatum
2014-10-24
Upplaga
1
Förlag
Författares bokmaskin
Medarbetare
Heikka, Jani (form) / Kärkkäinen, Erkki (form)
Dimensioner
206 x 136 x 9 mm
Vikt
208 g
SAB
Hub
ISBN
9789198209907
Pako (häftad)

Pako

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Finska, 2014-10-24
200
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ensimmäinen julkaistu romani Pako v. 2014 on seikkailukirja koko perheelle. Se kertoo kahdesta sodan jalkoihin joutuneesta lapsesta jotka kuljetetaan Ruotsin evakkoon. Loistava tulevaisuus edessä molemmille mutta eri perheissä ja se tuotta tuskaa.
He turvautuvat toisiinsa koska kaikki tiedot heidän omasta perheestään ovat hävinneet. Lapset kokevat suurta uhkaa. Miten he selviävät tästä? Ottamallako vastaan tulevaisuuden rikkaissa perheissä vai tekevätkö uhkarohkean pakomatkan kotimaahan?

Kirja Silta v. 2013 hän kirjoitti yhteistyönä muutaman Skövden suomenkielisen seurakuntalaisen kanssa. Kirja kertoo Skövdeen muuttaneiden suomalaisten elämästä kotimaassa ja muuosta Ruotsiin. Monta iloista ja surullistakin tarinaa. Kirja sisältää faktaa ja fiktiona.

Anneli Heikka syntyisin Ylitorniolta. Muutti Routssin, Skövdeen vuonna 1972 Rovaniemeltä. Kirjoitellut pöytälaatikkorunoja joista osa julkaistu. Voittanut Sisu Radion satukilpailun v. 2010 neljän muun kanssa saman arvoisena.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Pako
 2. +
 3. Unknown Soldiers

De som köpt den här boken har ofta också köpt Unknown Soldiers av Vin Linna (häftad).

Köp båda 2 för 339 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pako. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tosi jännitävä
  Ceteco, 25 november 2014

  Kirja on mukaantempaseva ensimmäisestä sivusta viimeiseen sivuun, ja ei ole missään välissä pitkävetonen. Jännistystä, surua, iloa ja toivoa läpi koko kirjan!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anneli Heikka

 • Aurinkoa idästä länteen

  Anneli Heikka

  Väylän tyyneen pintaan heijastuu vastarannan vaarat. Naapurimaan puolelta loistava ilta-aurinko värjää maiseman punertavaksi. Sen säteet muodostavat veden yli kulkevan aurinkosillan, joka ulottuu kotimaan rantaan asti. Vaikka joen pinta näyttää ty...

 • Paluu

  Anneli Heikka

  Anna ja Petri ovat pitkällä pakomatkallaan pois Ruotsista ja monien seikkailujen jälkeen viimeinkin kotona, oman perheensä luona. Mutta seikkailut jatkuvat. Kirjassa saamme seurata lasten sopeutumista toisen maailmansodan jälkeisiin oloihin, uutee...