Servicearbetets förvandlingar och förhandlingar (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2015-02-18
Förlag
Media-Tryck
Medarbetare
Åberg, Veronica (förf.) / Zillinger, Malin (förf.) / Andersson, Malin (förf.) / Sjöholm, Carina (förf.) / Andersson Cederholm, Erika (förf.) / Sjöholm, Carina (red.) / Andersson Cederholm, Erika (red.)
Dimensioner
220 x 155 x 7 mm
Vikt
223 g
ISBN
9789198233018

Servicearbetets förvandlingar och förhandlingar

Häftad,  Svenska, 2015-02-18
220
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Servicearbetets förvandlingar och förhandlingar tar sin utgångspunkt i de ständigt föränderliga villkor som servicearbetet står inför. Detta temanummer har sin upprinnelse i en workshop med temat "Service på marginalen" med deltagare från institutionen för service management och tjänstevetenskap och inbjudna gäster.
En kritisk och reflekterande ansats, grundad i empiriska studier som sätter servicearbetet i sitt specifika sociala sammanhang, är en utgångspunkt i samtliga bidrag. Essäerna illustrerar konkreta aspekter på servicemötesproblematiken, såsom det ofta blir när det handlar om mellanmänskliga relationer. En mängd motstridiga bilder av tjänstearbetets villkor är återkommande. Bakgrunden till det flera av författarna skriver om är en diskussion om det individualiserade samhället som ofta betraktas vara i ständig förändring och där medborgarna förväntas förvalta sitt pund på bästa sätt. Det handlar inte enbart om att navigera inom ekonomiska ramar, utan också om kulturella förväntningar och normer kring hur vi ska vara i både vårt yrkesliv och som medborgare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Servicearbetets förvandlingar och förhandlingar
  2. +
  3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (storpocket).

Köp båda 2 för 329 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »