Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kom vi gör om det (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
55
Utgivningsdatum
2017-10-30
Förlag
Be My Rails Publishing
Illustratör/Fotograf
Moa Graaf
Dimensioner
290 x 230 x 10 mm
Vikt
500 g
SAB
uO
ISBN
9789198241495

Kom vi gör om det

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2017-10-30
162
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I familjen Knaskvist är alla lite arga. Mamma är arg, pappa är arg, Tova är arg och Simon är arg. Till och med huset är argt ibland. Visst skrattar de också, men mest går de runt hemma och surar inombords.

En dag bestämmer mamma och pappa sig för att det får vara nog med allt det där arga. De ska göra om det som blir tokigt och tillsammans välja ett annat sätt.

Hur får vi en vardag som fungerar allt bättre för både barn och vuxna? Denna härligt stora barnbok riktar sig till alla familjer där man ibland bråkar med varandra. Boken väcker tankar kring hur det som händer i en familj kan kännas för alla och hur man sedan tillsammans kan hitta fram till hur det blir lättare att göra rätt. Det är en självhjälpsbok för hela familjen som bygger på ett lågaffektivt bemötande och en tydliggörande pedagogik.

Bokens fyra författare praktiserar själva det de lär och vill med denna bok ge chansen till fler familjer att upptäcka nya strategier i vardagen. Bokens målgrupp är 5-9 år och som egen läsning fungerar den från årskurs tre.

"Kom vi gör om det är inte en barnbok, utan snarare en familjebok [...] öppnar för samtal och förändring." - Mona Örjes, BTJ-häftet 4 2018
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kom vi gör om det
  2. +
  3. SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD Skurkarnas skurk del 3: Hjältus Tårar av Ijustwanttobecool, Joel Adolphson, Emil Beer, Victor Beer (inbunden).

Köp båda 2 för 321 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kom vi gör om det. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Toppen för familjer
    bokslukare (Skåne), 13 juni 2018

    Lätt att känna igen sig. Bra "tips" på ett roligt sätt- diskutera med barnen hur man kan göra saker på ett annat sätt så det blir bra för alla.

Visa alla 1 recensioner