Våga ta plats : vi är alla lika unika (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
330
Utgivningsdatum
2015-07-28
Förlag
Teatron Utbildning
Medarbetare
Nyman, Anders (form)
Illustratör/Fotograf
Anna Bohm
Dimensioner
210 x 150 x 20 mm
Vikt
534 g
SAB
Eaa
ISBN
9789198272802
Våga ta plats : vi är alla lika unika (häftad)

Våga ta plats : vi är alla lika unika

Häftad Svenska, 2015-07-28
299
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det du håller i din hand är samtalet och utvecklingsprocessen på en skola i Sverige. En skola med avstamp i det TillANDERssonska konceptet där elever, lärare och ledning är aktiva medskapare genom egna berättelser om vad relationer och personlig utveckling är och bör vara. Med total transparens, delaktighet och ett mått magi öppnar rektor Fredrik Andersson upp för en värdebaserad skola som tar både läroplanen och eleverna på allvar.
Vi ger oss, tillsammans med guiden och konceptmakerskan Pernilla Tillander, ut på en mental och social resa under vilken vår undertext - det vi tänker om oss själva och andra - medvetandegörs. Strukturer för kommunikation, ansvar, motivation och glädje visas och prövas. Insikterna ger oss tillgång till nya tankesätt och valsituationer som ger oss makt och mod att förändra och bli den vi vill.
Boken kan användas av alla, framför allt i skolans värld, och den kan läsas från pärm till pärm eller genom spontana infall. Oavsett om du läser boken som en studie av framgångsrikt värdegrundsarbete och god skolutveckling, eller för att få konkreta nycklar och övningsuppgifter i kommunikation och personlig utveckling, så kommer du se dig själv och dina relationer i ett helt nytt ljus.
Äntligen ett konkret koncept som visar hur du bygger miljöer där eleverna kan utvecklas och vågar ta plats!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Våga ta plats : vi är alla lika unika
  2. +
  3. Pedagogens inre rum : känslor och förnuft i lärarprofessionen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pedagogens inre rum : känslor och förnuft i lär... av Margareta Normell (häftad).

Köp båda 2 för 628 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna