Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
227
Utgivningsdatum
2015-10-26
Upplaga
1
Förlag
Nya Steget
Originaltitel
Res dig! - Läk ditt medberoende
Dimensioner
240 x 175 x 19 mm
Vikt
596 g
ISBN
9789198277203
Res dig! - Läk ditt medberoende (häftad)

Res dig! - Läk ditt medberoende

(6 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2015-10-26
381
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Medberoende är på sätt och vis ett större problem än missbruk då det drabbar så många fler. Runt varje missbrukare finns det oftast 4-6 personer som är drabbade, men det är nästan alltid bara missbrukaren som får hjälp. De flesta som växer upp med missbruk eller dysfunktionella mönster i familjen får traumaliknande problem som behöver hanteras. Personer med obearbetad medberoendeproblematik dyker ofta upp i vården när skadorna manifesterar sig fysiskt. "Res dig" är en bok som på djupet beskriver de sår och konsekvenser som uppstår hos dem som lever med eller har vuxit upp med missbruk i familjen. Boken ger dig verktyg för hur du kan lägga ditt pussel och förstå dig själv och därmed komma ur ditt medberoende. Boken "Res dig" visar vägen för hur du kan läka ditt medberoende genom medvetenhet, handling och utveckling. "Res dig" visar vägen till försoning och förlåtelse och hur det är möjligt att gå vidare trots djupa sår och trasiga relationer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Res dig! - Läk ditt medberoende
 2. +
 3. Coaching med tema KBT : en handbok och självhjälpsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Coaching med tema KBT : en handbok och självhjä... av Åsa Palmkron Ragnar, Lena Brandt Persson (häftad).

Köp båda 2 för 556 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Res dig! - Läk ditt medberoende. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Pedagogisk med väldigt bra personliga skildringar.
  Hamid, 3 januari 2019

  Väldigt heltäckande bok om medberoende med en massa personliga berättelser som sätter teorin i kontext.
  Kan varmt rekommendera denna bok till alla som har eller är uppvuxen med kemiskt eller känslomässigt beroende föräldrar. Från ax till limpa för dig som vill utveckla sunda relationer till din omgivning eller förstå utmaningarna bättre.

Visa alla 1 recensioner