Meidän saunat (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Finska
Antal sidor
78
Utgivningsdatum
2018-03-07
Upplaga
1
Förlag
Svedbacka Bokförlag
Originaltitel
Meidän saunat
Dimensioner
240 x 170 x 6 mm
Vikt
151 g
ISBN
9789198287769
Meidän saunat (storpocket)

Meidän saunat

Storpocket,  Finska, 2018-03-07
166
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Lukijoille saatteeksi
Sauna - senhän vain kaikki tietävät, mitä se on tai voisi olla. Mitä se aluksi olikaan, sitä ei moni enää muista. On hauska tietää, missä vasta maahan muuttaneet suomalaiset ensin saunoivat. Välähdyksiä niistä ajoista seuraavat yleiset saunat, jotka Ruotsissa ovat - yllätys, yllätys - usein seurakunnan ylläpitämiä. Kirkko on tuntenut erityistä vastuuta yksinäisten miesten ja naisten hyvinvoinnista.Vaikka onhan uimahalleilla yleensä sauna.
Sitten on tämä suomalainen kilpamieli, joka meille opetettiin jo lapsena. Sota-aikana mottitalkoissa ja kuntokävelyissä Ruotsia vastaan. Myöhemminkin hiihdossa, pesäpallossa ja vaikka sokerijuurikkaan harvennuksessa. Sattui sitten polviin tai ei. Saunoissa on ollut omat sankarinsa - löylymiehet ja -naiset. Poltteli korvia tai ei, istutaan loppuun. Kunnes muut antavat periksi.
Se oli harjoittelua elämästä selviytymiseen. Mutta myös puhdistusmeno, jota ilman suomalainen ei voinut elää. Ihmetellä täytyy, miten ne muut ovat pärjänneet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Meidän saunat
  2. +
  3. Kirja minusta - 300 kysymystä jotka auttavat sinua kirjoittamaan oman elämäsi tarinan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kirja minusta - 300 kysymystä jotka auttavat si... av Stefan Ekberg (inbunden).

Köp båda 2 för 565 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »