Smärtans gräns (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
102
Utgivningsdatum
2018-03-15
Upplaga
1
Förlag
Hanaförlaget
Dimensioner
210 x 150 x 6 mm
Vikt
153 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789198326543

Smärtans gräns

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2018-03-15
121
 • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Planet börjar rulla. Han svettas över hela kroppen. Det svartnar för ögonen. Planet lyfter. David hör röster som pratar om en sjuk man. "Är det någon som kan hjärt- och lungräddning?" frågar någon.
Det kan David! Han försöker resa sig för att hjälpa. Det går inte. Kroppen är ett berg av bly! Och hjärtat är lätt som ett fjun. Planet är lätt. Det glider genom de vita molnen och dränks i solens bländande strålar. David är med ombord. Frågan är om han någonsin ska komma att lyfta från marken."

Soleyman Ghasemiani är flerspråkig poet och författare. Han kommer ursprungligen från Iran och skriver på kurdiska, persiska och svenska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Smärtans gräns
 2. +
 3. Till äran av en kyss

De som köpt den här boken har ofta också köpt Till äran av en kyss av Ali Rasouli (häftad).

Köp båda 2 för 230 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Smärtans gräns. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En spännande novellsamling
  Kavan Karim, 25 april 2018

  En spännande novellsamling. Av titeln att döma låter det som om det bara handlar om smärtor och försakelser men så är det inte. Givetvis berör alla novellerna smärta och svårigheter i livet men det finns glädje och hopp också. Novellen som behandlar hedersvåld upplevde jag som mörkast. Jag blev mycket tagen av den novellen inte minst för att jag känner igen problemet.
  Jag har läst tidigare andra böcker av författaren som berör sociala problem, bl.a. "Gud och snoppen, Vad har barn med re... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Soleyman Ghasemiani