Lapland : a travel to Europe's last wilderness (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Engelska
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2016-12-09
Upplaga
1
Förlag
Idealbild Göteborg
Illustratör/Fotograf
458
Illustrationer
458
Dimensioner
197 x 300 x 27 mm
Vikt
1449 g
SAB
Ncci
ISBN
9789198331028
Lapland : a travel to Europe's last wilderness (inbunden)

Lapland : a travel to Europe's last wilderness

Inbunden,  Engelska, 2016-12-09
295
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
De flesta böcker på Lappland behandlar vinteraktiviteter i ett snötäckt landskap. Den varmare säsongen är dock mindre ensidig och naturen visar sin fantastiska skönhet och mångfald. Förutom vandringar på leder av världsklass, fiske och cykling finns det många andra möjliga aktiviteter. Vidare är prisnivån för boende under våren och tidiga sommaren lägre.

Lappland utgör en fjärdedel av Sveriges yta. Därför var det viktigt att koncentrera sig på en mindre, men särskilt intressant region. Författaren har valt fokus baserat på erfarenheter från flera resor till Lappland och valet föll på Hemavan-Tärnaby med omnejd. Även sevärdheter och aktiviteter fram till Mo i Rana och polcirkeln, ca 8,5 mil norr om Hemavan-Tärnaby, täcks av boken.

Boken ger en rad insidertips och visar över 400 bilder som förmedlar ett intryck av Lappland, resan dit, sevärdheter och givande aktiviteter. Även en rad intressanta fototips presenteras. Resan som beskrivs här kan varieras fritt. I samband med resan till Lappland behandlas även städerna Göteborg, Trondheim, Sundsvall och Gävle. För att underlätta reseplanering för läsaren, presenteras alternativa färdväg, aktiviteter och resmål.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lapland : a travel to Europe's last wilderness
  2. +
  3. Lonely Planet Vietnam

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lonely Planet Vietnam av Lonely Planet, Iain Stewart, Brett Atkinson, Katie Lockhart, James Pham (häftad).

Köp båda 2 för 515 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Alexander Idelmann

  • Lappland : eine reise in die letzte wildnis Europas

    Alexander Idelmann

    De flesta böcker på Lappland behandlar vinteraktiviteter i ett snötäckt landskap. Den varmare säsongen är dock mindre ensidig och naturen visar sin fantastiska skönhet och mångfald. Förutom vandringar på leder av världsklass, fiske och cykling fin...