Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Starta eget -serien
Antal sidor
122
Utgivningsdatum
2017-04-01
Förlag
Tipsförlaget/Stocksunds Arkitekt-Bygg HB
Dimensioner
207 x 140 x 8 mm
Vikt
160 g
SAB
Qbab
ISBN
9789198342871

Jobba hemifrån : så här hittar du din egen unika och lönsamma affärsidé

(12 röster)  |  Läs 12 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-04-01
154
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Boken är uppbyggd i sex steg. Tanken är att du successivt ska kunna pröva de metoder som fungerat för andra och själv välja de tillvägagångssätt som du känner för och som ger resultat för dig.
Steg I handlar om hur du bäst planerar och organiserar din hemmaverksamhet, hur du marknadsför dig och din verksamhet samt vilken typ av affärsidéer som du bör akta dig för.
Steg II handlar om hur du kan hitta en egen och unik affärsidé som passar för just dig. Det handlar om hur du kan öka din kreativitet, hur du väljer ut den allra bästa idén för dig och hur du kan testa den innan du sätter igång på allvar. Med en egen unik affärsidé blir din marknadsföring mycket enklare och naturligare än om du ska slåss på en alltför konkurrensutsatt marknad.
Steg III handlar om vikten av att starta inom något som ligger nära till hands. Inom ett sådant område är det lätt att komma igång och du får värdefulla erfarenheter för din marknadsföring och hur du skapar lönsamhet inför din stora satsning.
Steg IV handlar om hur du kan ta nästa steg. Tidigare kanske du planerade att marknadsföra andras produkter. Detta steg innebär att du skapar egna produkter som du både producerar och säljer för att ge större lönsamhet.
Steg V innebär att vi undersöker några områden som för närvarande är extra heta för hemmaverksamhet och andra startup-företag.
Steg VI, slutligen, innehåller några källor där du kan hitta hur många affärsidéer som helst. Sätt igång och leta efter en idé som är lätt att marknadsföra och som kan bli lönsam under lång tid framåt. Välj ut den bästa och sedan är det dags att sätta igång med din hemmaverksamhet!
Du kommer i boken se många exempel på hur andra hittat affärsidéer genom de metoder som presenteras.
De verktyg som du får i denna bok går ut på att du själv ska kunna ta fram egna unika idéer som ingen annan, eller åtminstone väldigt få andra, har kommit på.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Jobba hemifrån : så här hittar du din egen unika och lönsamma affärsidé
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 403 kr

Kundrecensioner

Det finns 12 recensioner av Jobba hemifrån : så här hittar du din egen unika och lönsamma affärsidé. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En av ämnesområdets bästa
  Holger , 9 maj 2019

  Holger Wästlund har arbetat som enmanskonsult, vd för stora företag, management- och outplacementkonsult. Bokens målgrupp är de som funderar på att jobba hemifrån och starta eget företag. Syftet är att läsaren ska få många konkreta och praktiska råd för att komma igång med en egen affärsidé samt att planera och organisera verksamheten på ett sätt som passar dennes förutsättningar. Målsättningen är att läsaren successivt ska kunna pröva metoder som fungerat för andra och sedan välja de tillväg... Läs hela recensionen

 2. Bra tips för hemkära
  Frida Hallberg, 1 augusti 2017

  Om jag fick välja skulle jag stanna hemma nittio procent av min tid. "Jobba hemifrån" ger bra tips för mig som hemkär nystartad företagare.

 3. fyllig, enkel och matnyttig
  Bielke von Sydow, 11 juni 2017

  Jag har läst Wästlunds tidigare tipsböcker och finner dem nyttiga, lättfattliga och inspirerande. denna bok - jobba hemifrån finner jag extra bra. den är ytterligare lite fylligare och matnyttig, ändå är det enkla och konkreta kvar. jag som själv är egenföretagare och jobbar hemifrån sedan ett 8 år tillbaka har verkligen glädje av alla råd och tillvägagångssätt som beskrivs i boken. den passar således även dem som redan jobbar hemifrån och inte enbart de som funderar på att ta steget.
  det... Läs hela recensionen

 4. En fantastisk bok
  Dusica Milic, 10 maj 2017

  En lättläst, välskriven och värdefull bok med massa konkreta tips och råd. Fantastisk bok! Jag rekommenderar den starkt!

  Tack Holger!

 5. Jobba var ordet!
  Mats Ekman, 9 maj 2017

  Starta Eget, eller Jobba Hemifrån, som den här boken heter, är idag lättare än någonsin med alla internetverktyg som finns. Många drömmer om det. Man upptäcker snart att det allra viktigaste rådet som kan ges i sammanhanget är: JOBBA! Men hur och med vad?
  Holger Wästlund har verkligen trängt in i problemet med att jobba som egen företagare och boken innehåller massor av råd och idéer om vad man ska jobba med, hur man ska jobba och - hur man inte ska jobba.
  Man får räkna med att jobba... Läs hela recensionen

 6. Jobba hemifrån

  En lättläst och lättförståelig bok som tar upp allt det som man bör tänka på om man vill starta eget företag. Boken passar bra för dem som är helt nya men har även tips till den som hållit på ett tag.

 7. Överraskande bra!
  Rikard, 7 maj 2017

  Det var för mig en väldigt positiv upplevelse att läsa 'Jobba hemifrån', boken är fullpackad med tips och inspiration inte bara för den som vill starta ett eget företag utan också i mitt tycke har författaren massor att ge även för den som driver eller jobbar för ett företag med ett antal anställda!

  'Jobba hemifrån' känns väldigt aktuell och täcker många områden som är speciellt i ropet just nu men också massor med information rörande moderna marknadsföringsprinciper såsom bloggar, w... Läs hela recensionen

 8. En bok om att jobba hemifrån kan det vara något?
  Stefan N, 4 maj 2017

  På 120 sidor guidar Holger Wästlund oss på ett inspirerande och lättsamt sätt
  och delar generöst med sig av tips och trix. Både för- och nackdelar
  gås igenom. Många råd om e-handel, affärsidéer, bloggar, e-böcker mm
  finns med. Alla tips passar inte alla men det gav åtminstone mig en knuff
  med några saker som jag ska prova.Jag rekommenderar dig att läsa den!

 9. Jobba Hemifrån !
  Ingemar H. Drogell, 2 maj 2017

  Det är en mycket aktuell bok, som ger de rätta tipsen för den som arbetar hemifrån. Det finns ju över 1 miljon företag i Sverige, som är s.k. småföretag och ett antal av dessa företagare arbetar hemifrån. Jag tycker att boken är mycket bra strukturerad och ger de där tipsen som man annars har svårt att hitta.

 10. Smarta tips!
  Fredrik Karlsson, 2 maj 2017

  Bra bok! Den är full med smarta tips och strategier för alla som jobbar hemifrån eller går i tankarna att starta eget. Jag fann flera bra tips som jag kommer att få stor nytta av i mitt företag! Lättläst och bra strukturerad!

 11. Jättebra läsning!
  Merkurius046, 8 april 2017

  Holger Wästlunds nya bok "Jobba hemifrån" är en lättläst, perfekt bok till blivande - eller nyföretagare - som har en idé, men inte riktigt vet hur man ska kunna ta sig vidare från den outvecklade planen till att faktiskt lyckas starta en vinstgivande hemmaverksamhet. Han kommer med enkla tips och råd om billiga - eller gratis - verktyg som behövs vid marknadsföring etc. Det är perfekt för en nyföretagare som kanske inte har en så stor budget.
  Jag har startat ett företag och vet hur svår... Läs hela recensionen

 12. Bra och Matnyttig info
  LizzyBizzy28, 3 april 2017

  Lättsamt och väldigt lätt att förstå med mycket matyttiga och bra tips som gör det lättare för dig att hitta det du själv vill jobba med hemifrån.

Visa alla 12 recensioner