Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
225
Utgivningsdatum
2017-08-01
Upplaga
2
Förlag
Lee Seger Books and Art AB
Medarbetare
Friberg, Misan (form)
Dimensioner
235 x 160 x 20 mm
Vikt
562 g
SAB
Hc
ISBN
9789198343113
Revan i horisonten (inbunden)

Revan i horisonten

Inbunden Svenska, 2017-08-01
109
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En roman som på ett inbjudande och inspirerande sätt erbjuder läsaren ett annat sätt att se på livet och på sig själv. Den har en stor igenkänning av det motstånd man kan känna inför att förändras - trots att man vill. 

- Veras liv är bra. Skilsmässan var smärtfri, jobbet är toppen, barnen har det bra och även om det är tråkigt de veckor de är hos sin pappa är hon tillfreds med livet. Eller? Någonting inom henne pockar på uppmärksamhet och när hon under en föreläsning ställs inför frågan vad det skulle innebära att på djupet älska sig själv, känner Vera att hon är tvungen att hitta svaret på den frågan. Tillsammans med några vänner, föreläsaren och en bok låter hon funderingarna leda henne in på helt nya vägar och inget blir riktigt som förut.

Utdrag ur boken:  "Den glada känslan i kroppen satt i länge. Vera behövde bara tänka på drömmen och fjärilarna som vällde ut ur grottan för att hon skulle bli alldeles fnittrig. Om hon skulle beskriva hur hon kände sig skulle hon nog säga att hon kände sig solig. Hon kunde liksom inte låta bli att le och ju mer hon log, desto mer log människor tillbaka. Något som gjorde henne ännu gladare. Som ett bakvänt moment 22. Till slut tog vardagslunken dock över och drömmen gled bort från henne. Men inte helt. Hon kände sig annorlunda. Lite vaknare kanske?"

Om författaren: Lee Seger är författare, vägledare och konstnär - med lång erfarenhet av helande och andlig utveckling. Hennes passionerade tro på förändring och skapandet av en bättre värld genomsyrar allt hennes arbete.

Lee är också författare och illustratör till succén Lee Seger Healingkort, kortleken som hjälper dig att släppa taget om gamla begränsningar för att istället bejaka din kreativitet, självkärlek och inre kraft samt Ditt Magiska Jag - 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande. 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Revan i horisonten
  2. +
  3. Där kräftorna sjunger

De som köpt den här boken har ofta också köpt Där kräftorna sjunger av Delia Owens (pocket).

Köp båda 2 för 188 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lee Seger