Hur svårt kan det vara att må bra? : lärdomar om att leva livet "ännu mer" och vara "lycklig" (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
"Hur svårt kan det vara?"-serien
Antal sidor
150
Utgivningsdatum
2016-10-28
Förlag
Peter Nilsson Kommunikation och Förändring AB
Dimensioner
225 x 150 x 8 mm
Vikt
274 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198346121
Hur svårt kan det vara att må bra? : lärdomar om att leva livet "ännu mer" och vara "lycklig" (häftad)

Hur svårt kan det vara att må bra? : lärdomar om att leva livet "ännu mer" och vara "lycklig"

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2016-10-28
301
 • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Alltså Peter, vad har du gjort?! Vilken bok du skrivit - jag har streckläst den två gånger! Jag gillar den skarpt! Den har ett tempo som jag älskar, en begripligt som gör det `självklara' konkret. Jag visualiserar dina målande exempel från livet, vilket stärker boken ytterligare. Den är bra - den är mycket mycket bra!"
"Vill du som läsare få ut mer av livet, må bra och ta tillvara på dina resurser - läs den här boken! En klockren bok som får dig att reflektera över dina livsval och som vägleder dig till förändring. Våga vara du!" (Cathrine Tibbling, föreläsare och författare)
Följ Peters personliga resa och strävan efter välmående och lycka, där han berättar vad han gjort för livsval och vad han har för strategier för att öka sitt eget välmående. Boken bjuder också på vad andra gjort för att lyckas och må bra. Intervjuer är gjorda med bl a Nadja Casadei, Anna Sunneborn, Viktor Åkerblom, Mikael och Emelie Hollsten, Jessica Ekman mfl och förordet är personligt skrivet av artisten Danny Saucedo.
Boken är skriven för dig som vill öka ditt eget välmående och är intresserad av personlig utveckling och vill få ut mer av livet. Bokens blandning av personliga berättelser, filmklipp ( i form av Qr-koder), citat och intervjuer gör boken till en lättläst och interaktiv bok som redan nu landat väl hos läsarna.
Detta är Peter Nilssons 3:e bok i serien "Hur svårt kan det vara?", och som skiljer sig från de övriga genom sin inriktning på välmående.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hur svårt kan det vara att må bra? : lärdomar om att leva livet "ännu mer" och vara "lycklig"
 2. +
 3. Hur kan vi förstå rörelse?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hur kan vi förstå rörelse? av Christopher Engdahl, Satu Heikkinen, Markus Arvidson (häftad).

Köp båda 2 för 645 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hur svårt kan det vara att må bra? : lärdomar om att leva livet "ännu mer" och vara "lycklig". Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket givande bok-alla vill ju må bra så läs den!
  Thomas Larm, 15 november 2016

  Vad är viktigare än att må bra?

  Det är så lätt att bara arbeta på och stressa runt, ständigt vara nåbar o.s.v., och man vet det innerst inne men man behöver ändå allt som oftast påminnas om att jobbet inte är det viktigaste utan det är hälsan och att må bra; då kommer resten av sig själv: man gör även ett bättre jobb om man mår bättre....

  Denna bok behövs i vår ofta stressade vardag! Läs den, ta del av alla tips och så blir det klart mycket lättare att må bra och få en bättre och mer hälsosam balans i livet...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Peter Nilsson