Tyckonom (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2017-07-20
Förlag
Lystring
Dimensioner
210 x 143 x 13 mm
Vikt
353 g
SAB
G.04
ISBN
9789198370935

Tyckonom

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2017-07-20
39
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I sin nya bok skildrar Johannes Nilsson hur internet och sociala medier fullkomligt definierat om hur vi skapar och förhåller oss till skrivande och läsande. Som författare till en hyllad kultroman för femton år sen tvingas han anpassa sig till denna nya tid, vars spelregler han anammar förutsättningslöst. På ett fullkomligt prestigelöst vis berättar han om hur det är att skriva internet-content för en skrattretande timpenning, administrera slutna grupper på facebook, bedriva podcast-verksamhet med varierande framgång och skriva för en ideologiskt tvivelaktig nyhets-sajt, samtidigt som han jonglerar denna brödverksamhet med livet som frånskild småbarnsfar. Han är lika skoningslös mot sig själv som mot sin samtid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tyckonom
 2. +
 3. Hatets triangel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hatets triangel av Henrik Bromander (häftad).

Köp båda 2 för 78 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tyckonom. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressanta erfarenheter från nätverkssamhället.
  Olle Kristian Olsson, 22 april 2021

  Bokens värde ligger i de kapitel som nog ska ses som "självbiografiska" till sin karaktär. Vad upplever en entusiastisk skribent/wanna-be-författare övergången från ett pappersbaserat medielandskap till den digitala världen. De insikter och eftertankar som vi får ta del av är ett bra komplement till den med generellt hållna debatten om digitalisering av samhället.

  Däremot kan man hoppa över de kapitel som i generella termer försöker just hur samhället förändras av digitaliseringen. O... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Johannes Nilsson