Högskoleprovsboken: Maximera ditt resultat på högskoleprovet (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
281
Utgivningsdatum
2022-02-04
Förlag
Results AB
Dimensioner
23 x 292 x 201 mm
Vikt
735 g
SAB
Epk-c,Epab
ISBN
9789198382891

Högskoleprovsboken: Maximera ditt resultat på högskoleprovet

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
Storpocket,  Svenska, 2022-02-04
338
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I över tio år har Andreas Rahim, en av landets främsta experter på hur man löser uppgifter på högskoleprovet, skrivit böcker om hur man presterar på provet. I denna, den senaste heltäckande boken om högskoleprovet, lär han dig hur du ska tänka på provets olika delar för att maximera ditt resultat.

Förutom att själv skriva 2,0 på högskoleprovet och, tillsammans med Robert Renneson ligga bakom sajten hpvideo.se med videogenomgångar av högskoleprovet, har han intervjuats av bland andra TV och tidningen Metro, varit provledare på högskoleprovet under flera år och skrivit ett dussintal böcker om högskoleprovet som sålts i tusentals exemplar sedan starten 2011.

Du kommer att lära dig hur du ändrar ditt sätt att tänka på uppgifterna, hur du under tidspress och på snabbast möjliga sätt kommer fram till rätt svar. Grunden till alla smarta strategier, metoder och knep du kommer att lära dig kommer från att författaren löst alla uppgifter från alla högskoleprov från de senaste 15 åren och regelbundet uppdaterat Högskoleprovsboken genom åren för att inkorporera ännu fler och ännu smartare knep och metoder. Du tar dig kort sagt till rätt svar på kortast möjliga tid.

I den här, den mest omfattande boken till högskoleprovet hittills, lär han dig genom ett pedagogiskt och genomtänkt upplägg, hur du löser flera typer av uppgifter utan att räkna mer än minimalt (och ibland inte alls) och avslöjar de effektiva lösningstekniker, tips, knep och genvägar som gav honom 2,0.

Inledningsvis får du i det första kapitlet dessutom massor med tips på hur du ska lägga upp dina studier till provet och planera för att göra dem så effektiva och strukturerade som möjligt, hur du hanterar press och hur du undviker att skjuta upp högskoleprovspluggandet (och mycket, mycket mer). Ett kapitel är också tillägnat hur högskoleprovets uppbyggnad och innehåller massor med tips när du väl sitter där i skrivsalen på provdagen.

Boken innehåller ett utförligt matematikkapitel där du får lära dig den matematik du behöver kunna, varvat med massor med pedagogiska exempel (många gånger hämtade från riktiga högskoleprovsuppgifter) och övningsuppgifter.

Längst bak i boken hittar du utförliga lösningar till alla uppgifter från två tidigare högskoleprov.

Rivstarta ditt högskoleprovsplugg och maximera ditt resultat på högskoleprovet med den här boken!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Högskoleprovsboken: Maximera ditt resultat på högskoleprovet
 2. +
 3. Högskoleprovsboken : 7000 svåra ord till ORD, LÄS och MEK på högskoleprovet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Högskoleprovsboken : 7000 svåra ord till ORD, L... av Andreas Rahim (storpocket).

Köp båda 2 för 610 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Högskoleprovsboken: Maximera ditt resultat på högskoleprovet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Går in på djupet
  Helena, 8 november 2023

  Använde boken till senaste högskoleprovet och tyckte verkligen att den gav många bra insikter och tips som hjälpte mig både att lösa uppgifter jag haft svårt med och lösa uppgifter snabbare än förut. Det jag framför allt gillar är att den går in på djupet så den passar bra för sådana som mig som skrivit provet förut (fick 1,5 första gången och 1,7 andra gången) och siktar på 2,0.

 2. Grym bok
  Erik, 7 november 2023

  Välstrukturerad, många (!!) smarta tips och metoder (framförallt på de kvantitativa delarna), mycket bra kapitel i början av boken som hjälpte mig lägga upp mitt plugg inför provet (och grym pepp!), förklarade matten på provet så att till och med jag förstod (många exempel som hjälpte förståelsen), känns heltäckande

Visa alla 2 recensioner