Din väg till jägarexamen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
387
Utgivningsdatum
2022-04-30
Upplaga
2
Förlag
Jägarnas Riksförbund
Medarbetare
Bodström, Johan (red.) / Borup, Sivert (red.)
Dimensioner
250 x 185 x 35 mm
Vikt
1083 g
SAB
639.109485,Qqa
ISBN
9789198391053

Din väg till jägarexamen

(22 röster)  |   Läs 8 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-04-30
524
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Välkommen till jaktens värld

Din väg till jägarexamen är framtagen för att ge nya jägare bäst möjliga start i sitt jägarliv. Med denna bok får du inte bara en inblick i jaktens värld och den betydelse jakten har i dagens samhälle, du får också alla nödvändiga kunskaper som du behöver för att bli en kunning och ansvarsfull jägare och klara av att ta jägarexamen.

Det händer mycket och fort på jaktens område, till exempel att nya arter och därmed nya jaktformer etablerar sig i vårt land. Det gör boken till ett ypperligt redskap även för redan etablerade jägare att bredda sina kunskaper.

Din väg till jägarexamen kan med fördel läsas av alla som är intresserade av natur och vilda djur, även om man ite planerar att ta jägarexamen. Genom att läsa boken får man en insikt och förståelse för hur samspelet i naturen fungerar, vilket gör viselsen i naturen mer spännande och givande även om du bara är ute för att plocka svamp eller bär.

Du får bland nnat lära dig grunderna i ekologi, artkännedom om våra vilda djur, viltvård, viltet efter skottet och mycket mer. Även jägarens redskap - bland annat vapen och hundar - har sin givna plats.

I boken finns även en ljudbok i MP3-format, för nedladdning.

Denna bok är kort och gott Din väg till jägarexamen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Din väg till jägarexamen
 2. +
 3. Zero waste-mönster : 20 svinnsmarta syprojekt till din garderob

De som köpt den här boken har ofta också köpt Zero waste-mönster : 20 svinnsmarta syprojekt t... av Birgitta Helmersson (häftad).

Köp båda 2 för 793 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Din väg till jägarexamen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. I det närmaste värdelös!
  Jan-Erik, 21 juni 2022

  Det skriftliga provet till jägarexamen har fått en ny utformning sedan något år tillbaka.
  Den aktuella boken täcker inte det nya testet.
  Du kommer antagligen inte att klara teoriprovet om du bara läst boken (inkl kontrollfrågor).

 2. Bra studie bok
  MD, 4 november 2021

  Är helt klart en bok som täcker hela jägarexamens behov. Är allt man behöver tilsammans med en studiecirkel med ledare för att klara teorin i jägarexamen.

 3. suverän
  Nina Björlin, 29 mars 2021

  Så himla bra bok för att plugga till jägarexamen.
  Man fick med även en ljudbok gratis.
  Bra men bilder och beskrivningar

 4. Perfekt studiebok
  Rebecca Lycke, 9 november 2020

  En perfekt studiebok för de som går jägarexamen, men även till de som vill ha en bra grundbok hemma. Mycket bra och detaljerad men även lätt övergriplig. Faktarutor och frågor i slutet av kapitlet är ett bra sätt att reflektera över hur mycket man snappat upp. Flera av frågorna är även sådana frågor som kan komma på teoriprovet. Kvinnan som läser upp ljudboken pratar lite snabbt, men jag sänkte uppspelningshastigheten ett snäpp och sen var det perfekt. Ljudboken är MP3 så för att lyssna i mob... Läs hela recensionen

 5. jägarboken
  carina christiansson, 24 september 2020

  present till barnbarnet enligt honom verkar allt vara bra lät t läst vet ej vad jag skall skriva eftersom jag ej har läst den

 6. Fantastisk spännvidd - absolut inte bara för bliva
  Astrid Petersson Lindberg, 22 oktober 2019

  Mycket lärorik och välskriven bok - sträcker sig såväl tillbaka i tiden som nutid. Absolut inte bara för blivande jägare! Den berör även miljöaspekter.

 7. Ang. Ljudboken
  Stig Arne Karlsson, 4 september 2019

  Förlaget kunde lägga lite mer jobb på denna. Nu startar den hela tiden om från början och man får söka sig fram. Kan inte vara så svårt att lösa.

 8. Mycket bra och uppdaterad bok
  Cissi, 22 februari 2018

  Boken är väldigt lättläst, bra uppdelad i kapitel med efterföljande frågor så att det går att kontrollera sin inlärda kunskap. Bra början på ett jägarliv!

Visa alla 8 recensioner