Konsten att inte banta : den banbrytande vetenskapen om bestående viktminskning (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
574
Utgivningsdatum
2020-10-01
Förlag
Soulfoods
Översättare
Helene Sandström
Originaltitel
How not to diet
Dimensioner
239 x 159 x 42 mm
Vikt
984 g
SAB
Vmbb
ISBN
9789198392425

Konsten att inte banta : den banbrytande vetenskapen om bestående viktminskning

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2020-10-01
255
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Läs om den banbrytande vetenskapen som ligger bakom långsiktig viktnedgång i den nya boken från författaren till den bästsäljande Konsten att inte dö.

Varje månad tycks det komma en ny modediet eller en ny trendig bantningsmetod, men ändå fortsätter fetmaepidemin att breda ut sig - och med den ett stigande antal sjukdomar och hälsobesvär. Det är dags för ett annat tillvägagångssätt.

Och det är här som läkaren Michael Greger kommer in i bilden, en internationellt erkänd näringsexpert som grundat webbplatsen NutritionFacts.org och skrivit megabästsäljaren Konsten att inte dö. I den här nya boken sätter han fokus på den senaste forskningen om de främsta orsakerna till övervikt - och åtgärderna för att komma till rätta med problemet.

Michael Greger belyser alla de viktigaste aspekterna som optimerar viktnedgång. Samtidigt tar han hänsyn till hur olika födoämnen påverkar vår hälsa och livslängd. Han beskriver beståndsdelarna i den optimala kosten för viktnedgång, bland annat energitäthet, insulinindex och matens inverkan på tarmfloran, och visar att en växtbaserad kost är avgörande för framgångsrik viktminskning.

Men Konsten att inte banta handlar inte bara om kost. Den identifierar 21 olika faktorer som underlättar viktnedgång genom att maximera kroppens fettförbränning, däribland de senaste upptäckterna inom banbrytande forskningsområden som kronobiologi. Michael Gregers tidlösa, proaktiva och grundliga förhållningssätt ger oss den ultimata vägledningen till en viktnedgång som står emot alla de nya trenderna.

Konsten att inte banta är fullspäckad av värdefulla råd och spännande forskningsupptäckter som visar att du inte behöver banta. Du kan ersätta den ständiga kampen mot vikten med en enkel, hälsosam och hållbar livsstil.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Konsten att inte banta : den banbrytande vetenskapen om bestående viktminskning
 2. +
 3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 484 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Konsten att inte banta : den banbrytande vetenskapen om bestående viktminskning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket att läsa men absolut värd det
  Jag, 20 maj 2021

  Jag gar testat flera metoder att banta men har aldrig lyckats banta längre än två månader.

  Denna bok är väldigt tjock men den är verkligen motiverande då den ger insikt på flera olika perspektiv såsom hur vi omedvetet väljer att köpa en viss typ av mat, hur maten påverkan hälsa på många olika sätt och verkligen mycket mycket mera.

  Jag har endast läst 2/3 av boken men redan känner att jag har fått ett helt ny syn på maten och är sugen på baljväxter, nötter, fullkornprodukter... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Michael Greger