Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
263
Utgivningsdatum
2017-12-15
Upplaga
1
Förlag
Förlaget FiJO
Medarbetare
Tomio Gren, Mario (form)
Dimensioner
236 x 160 x 28 mm
Vikt
730 g
SAB
Lz Waldenström, Lars
ISBN
9789198400502

Jag inredde Dubai : den osannolika historien om mitt liv som Mr Lars

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2017-12-15
270
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Dubai, 1978

Utanför ett palats mitt i öknen står Lars Waldenström från Borås, iklädd beige linnekostym och en för hårt knuten slips. Svetten bryter fram på ryggen under Dubais gassande sol. De två aluminiumkoffertarna han bär på, är fyllda med förslag till palatsets inredning; något som Lars aldrig tidigare har arbetat med.

Nervositeten kilar runt i magtrakten när han går fram till vakten vid dörren för att anmäla sin ankomst. Han ska träffa Dubais kronprins, shejk Mohammed bin Rashid al Maktoum, och vet inte riktigt vad han ska förvänta sig. Men inte i sin vildaste fantasi kan Lars någonsin föreställa sig vad som kommer att utspela sig där innanför palatsets tunga dörrar och hur det kommer att förändra hans liv för alltid.

Följ med på en fantastisk resa genom Dubais moderna historia, obönhörlig diktatur och osannolika framgångar. Med humor och värme berättar Lars om hårt arbete, men också om att våga ta chansen när den väl uppenbarar sig.

Lars Waldenström, född 1941, är byggnadsingenjören/inredningsarkitekten från Borås som enligt sig själv befunnit sig på rätt plats vid rätt tillfälle vid några avgörande tillfällen i sitt liv. Det har lett honom ut i världen och hans huvudsakliga karriär har utspelat sig i Mellanöstern, närmare bestämt i Förenade Arabemiraten och emiratet Dubai. Lars har sett staden gå från en slumrande ökenhåla till dagens pulserande världsmetropol och kan se tillbaka på en framgångsrik karriär, nu senast med sitt företag LW Design.

Lars är idag bosatt i Göteborg och en mycket uppskattad föreläsare, där han delar med sig av sina unika erfarenheter från Dubai.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jag inredde Dubai : den osannolika historien om mitt liv som Mr Lars
  2. +
  3. Vänner, kärlekar och det där fruktansvärda

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vänner, kärlekar och det där fruktansvärda av Matthew Perry (pocket).

Köp båda 2 för 349 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »