Förbannade kärlek (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
lovereads
Utgivningsdatum
2018-02-23
Förlag
Lovereads by Forum
Översättare
Cecilia Falk
ISBN
9789198409635

Förbannade kärlek E-bok

(21 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-02-23

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Tate Collins flyttar till San Fransisco för att plugga till sjuksköterska är Miles Archer den första hon träffar. Han ligger redlös i korridoren utanför hennes brors lägenhet, där Tate ska bo. Miles Archer är pilot och bär på ett mörkt förflutet. Han är en gåtfull person som aldrig ler, aldrig verkar glad och som har bestämt sig för att aldrig dejta, förälska sig eller känna någonsin igen.

Det är uppenbart att det inte är kärlek vid första ögonkastet mellan Tate och Miles. Kanske kan man inte ens kalla dem vänner. Vad de däremot upptäcker att de har, är en obestridlig och laddad attraktion för varandra. De enas om det perfekta upplägget: hon vill inte ha ett förhållande och han vill inte ha kärlek. Då kvarstår sex. Deras relation är enkel, så länge Tate håller sig till de två villkor Miles satt upp: Fråga aldrig om det förflutna. Förvänta dig aldrig en framtid.

Båda tror att de kan hantera en sådan relation, men det visar sig vara mer komplicerat än de tänkt sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förbannade kärlek. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 25 juli 2018

    Mycket kärlek och mycket sex. Men också en väldig massa humor. Och även en hel del djup, plus gripande och rörande scener. Så skulle jag vilja sammanfatta denna härliga romance av Colleen Hoover.

    Colleen Hoover har gett ut ett femtontal böcker i USA. Men Förbannade kärlek är den första boken som har översatts till svenska. I november kommer hennes andra bok ut i Sverige, och den vill jag verkligen läsa.

    Jag rekommenderar absolut denna härliga romance-bok, som gav mig både stora leenden men även tårar i ögonen.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Colleen Hoover