Det slutar med oss (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Alla slut har en början (del 1)
Utgivningsdatum
2018-11-30
Förlag
Lovereads by Forum
Översättare
Christina Mansicka
ISBN
9789198409659

Det slutar med oss E-bok

(33 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-11-30

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Hjärtskärande om att hitta sig själv och att förlikas med sitt förflutna.

Lily har inte alltid haft det lätt och varit tvungen att jobba hårt för det liv hon vill ha. Det har varit en lång resa från uppväxten i Maine - hon har gått ut college, flyttat till Boston och fullföljt sin dröm om att öppna en egen blomsterhandel. Så när hon och den ursnygge neurokirurgen Ryle förälskar sig i varandra verkar Lilys liv nästan för bra för att vara sant.

Ryle är känslig, intelligent och väldigt svag för Lily. Men han är också självsäker, envis och kanske till och med lite arrogant. När Lily tvingas ifrågasätta sitt förhållande med Ryle börjar hon också tänka på Atlas. Han var hennes första kärlek och en viktig länk till hennes förflutna. När han plötsligt dyker upp i hennes liv igen, hotas allt Lily byggt upp med Ryle.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det slutar med oss. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Oväntat gripande
    -, 21 juni 2021

    Började läsa den här boken i tron att det var en typisk romance - osannolikt men självklart par, romantik, lite drama och heta sexscener. Den innehöll så mycket mer. Stark kärlek, obeskrivlig smärta, fantastisk karaktärsutveckling. Den fick mig bitvis att må illa men andra stunder gjorde den mig varm inombords. Rekommenderar den verkligen!

  2. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 20 januari 2021

    Colleen Hoover - Det slutar med oss - Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Jag har läst en bok tidigare av den här författaren, och det var boken Förbannade kärlek. Jag tyckte mycket om den, och den fick 4,5 i betyg av mig. Den här boken, Det slutar med oss, får också 4,5 av 5 i betyg från mig, och den var faktiskt till och med lite bättre än den tidigare boken. Väldigt nära att jag gav den högsta betyget. Boken är både gripande, sorglig, berörande, rörande, romantisk, rolig, välskriven och lättläst... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Colleen Hoover