Gamla själar och andra kymigheter (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
116
Utgivningsdatum
2019-08-29
Förlag
Heart Dreaming Publishing
Dimensioner
210 x 140 x 10 mm
Vikt
234 g
ISBN
9789198427738

Gamla själar och andra kymigheter

(4 röster)
Häftad,  Svenska, 2019-08-29
157
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hur vet du om du är en gammal själ? Vad händer om ung själ blir ihop med en gammal? Fungerar det ens? Varför kommer det nya själar till jorden? Varifrån kommer dessa själar och vart tar de vägen efteråt? Har min hund en själ? Dör själen vid abort? Kan man bo på Venus? Över femtio frågor om gamla själar och själarnas utvecklingsresa besvarar Louise Minerva-Li i den här boken. Minerva-Li berättar också om sin egen själaresa, hur hon kom via Andromedaporten, med tidigare existenser på bland annat Sirius, Venus och Arcturus.

Upprinnelsen till boken kom natten till den 11 november 2018 då Minerva-Li plötsligt vaknar med orden "Gamla Själar och andra kymigheter". Halvsovande skriver hon ned dessa, vilka hon ser som en boktitel, och upplever som i en dröm att hon står på scen framför en publik som ställer frågor. I sitt halvsovande tillstånd skriver hon ned 21 frågor med svar. Hon hör frågorna och upplever att svaren kommer från djupet av sin egen kunskap som hon har tillägnat sig genom studier hos olika "spirit teachers" från 1977 till dags dato och fortsättningsvis. Efteråt har ytterligare frågor och svar tillkommit.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gamla själar och andra kymigheter
  2. +
  3. Förd bakom ljuset : lurendrejeri i vår tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Förd bakom ljuset : lurendrejeri i vår tid av Daniel Simons, Christopher Chabris (inbunden).

Köp båda 2 för 446 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Louise Minerva-Li