Framgångsrikt ledarskap : allt handlar om människor (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
183
Utgivningsdatum
2020-11-20
Förlag
Bullet Point Publishing
Dimensioner
235 x 160 x 18 mm
Vikt
501 g
SAB
Qbab
ISBN
9789198430714

Framgångsrikt ledarskap : allt handlar om människor

(5 röster)  |   Läs 2 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2020-11-20
339
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Är du en ledare? Eller vill du bli? Vill du fylla på med energi och få nya idéer om hur du kan ta ditt ledarskap till nya höjder? Då är detta boken för dig.

Här presenteras Allemansledarskapet: konkreta verktyg som fungerar på alla nivåer, oavsett om du vill leda det lokala fotbollslaget eller ta dig fram på högsta nivå i näringslivet. Dessutom: Allt detta är svårt nog i vanliga tider, men hur åstadkommer man samma sak när en stor och ökande del av arbetet sker på distans eller rentav i varje medarbetares hem?

Förvänta dig ingen torr teorigenomgång: det är här och nu som gäller. Den beteendevetenskapliga aspekten finns med som en röd tråd. Hur bygger du ett lag, där alla medarbetare är med dig? Hur hjälper du dem att själva utvecklas, att tagga till, rivstarta och lyfta?

Framgångsrikt ledarskap avrundas med de 31 framgångsfaktorerna, och en samling övningar och verktyg som hjälper dig att omsätta dina nya kunskaper till praktisk nytta, att skapa nya vanor och beteendemönster.

Johan Lindahl är filosofie magister i beteendevetenskap med inriktning på psykologi. I tjugo år har han arbetat med försäljning, marknadsföring och ledarskap, varav åtta år som företagsledare. Sedan 2015 driver han sitt eget utbildningsföretag och har de senaste fem åren varit en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom försäljning, service och ledarskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Framgångsrikt ledarskap : allt handlar om människor
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 588 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Framgångsrikt ledarskap : allt handlar om människor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vill du utveckla ditt ledarskap?
  Mirja, 8 december 2020

  Då ska du läsa denna bok! En inspirerande bok med många bra praktiska exempel som kan ta ditt ledarskap till högre nivåer! Kan varmt rekommendera denna bok.

 2. Bra verktygslåda !
  Henrik, 6 december 2020

  Grym bok ! Massa handfasta och praktiska tips på verktyg som är användbara i mitt ledarskap. En av de bättre ledarskapsböcker jag läst.

  Rekommenderas varmt !

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Johan Lindahl

 • Framgångsrik försäljning : från bra till världsklass

  Johan Lindahl, Joakim Hedström

  Vägen till beteendeförändringar går igenom att göra små förändringar i det dagliga agerandet. Du behöver prova, justera och prova igen tills du har kommit dit du önskar. Det gäller oavsett om du är ute efter att förbättra lönsamheten eller bara ök...

 • Sagan om Fåglarö : Från familjen Lindahl till Elin och Tiger Woods

  Johan Lindahl

  En mångbottnad bok. En genuin, dokumentär skärgårdshistoria från ön Fåglarö, där Elin och Tiger Woods köpte «lyxhus i skärgården» 2009 av familjen Lindahl, som ägt ön och gården i 65 år. Sagan om Fåglarö är en självbiografisk berättelse om och av ...