Vi skriver - om bibliotek och skrivande (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
142
Utgivningsdatum
2024-02-14
Upplaga
1
Förlag
Regionbibliotek Stockholm
Dimensioner
210 x 150 x 12 mm
Vikt
300 g
SAB
Ab-caal.05,Aef
ISBN
9789198444964

Vi skriver - om bibliotek och skrivande

Häftad,  Svenska, 2024-02-14
171
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Det sprudlar av skrivfrämjande på folkbiblioteken i Stockholms län. Det bubblar av skrivevenemang, projekt, kurser och workshops som får människor att lyfta pennan - kanske för allra första gången. Människor berättar sina historier, lyssnar till varandra och upplever vackra ord, fula formuleringar och nonsensord.

I Vi skriver - om bibliotek och skrivande lyfts exempel på skrivfrämjande från folkbibliotek i Stockholms län fram. Boken handlar om biblioteket som plats för skrivande för alla åldersgrupper, om biblioteket som utrymme för ord och berättelser.

Biblioteksmedarbetare har bidragit med texter om sina skrivfrämjandepraktiker till Vi skriver - om bibliotek och skrivande. Boken innehåller handledningar för dig som vill utforska skrivande, både kreativt och reflekterande, på bibliotek. Det finns många skrivövningar att prova och bli inspirerad av, samt mängder av tips till dig som vill skrivfrämja.

Vi skriver - om bibliotek och skrivande är framtagen av Regionbibliotek Stockholm och riktar sig till biblioteksmedarbetare på folkbibliotek, samt till alla andra som är intresserade av skrivande på bibliotek.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vi skriver - om bibliotek och skrivande
  2. +
  3. Vägmärken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vägmärken av Dag Hammarskjöld (storpocket).

Köp båda 2 för 292 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »