Cosmo 2  (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Cosmo (del 2)
Utgivningsdatum
2018-05-07
Förlag
Effektum
ISBN
9789198448047

Cosmo 2 E-bok

(1 röst)  |   Läs 1 recension
E-bok (PDF),  Svenska, 2018-05-07
69
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    69
Visa alla 1 format & utgåvor
Ett enda telefonsamtal från landslagstränaren kan bli avgörande för Pelle "Cosmo" Karlssons framtid. Drömmen är att få vara med i pojklandslaget, samtidigt är målet för säsongen att bli ordinarie i den nya klubben, Hammarby. Det skulle betyda allt. Men hur ska Cosmo lära sig att hantera Marre i AIK? Det finns ingen jobbigare person, samtidigt är han en av de bästa fotbollsspelarna.

När Cosmo följer med laget till London måste han bestämma sig. Ska han göra som lagkompisarna vill eller lita på sin magkänsla? Flickvännen Lotta hör inte av sig lika ofta och en dag upptäcker Cosmo att hon ljuger för honom. Skolan är jobbig, men med hjälp av klasskompisen Evil går det bättre. Vad betyder hon för honom egentligen?

Cosmo 2 är en fristående bok om fotboll och livet i högstadiet. Häng med Cosmo i hans framgångar och formsvackor när han sparkar igång andra matchen i serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Cosmo 2 . Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Cosmo 2
    Mamma Nalle , 5 maj 2020

    Jag har inte läst en sådan bra bok på länge och jag rekommenderar den till dem som älskar fotboll. Dem som skrev boken beskriver den väldigt bra för att man verkligen fatta hur det är runt omkring Cosmo. Boken är fantastiskt och det här är den andra boken i serien. Om ni inte har läst den vad väntar ni på LÄS den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna