The Rocky Horror Prostata Show (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-03-17
Förlag
JPS Media
ISBN
9789198463699
The Rocky Horror Prostata Show (e-bok)

The Rocky Horror Prostata Show E-bok

E-bok,  Svenska, 2020-03-17
95

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Pocketboken THE ROCKY HORROR PROSTATA SHOW är en novellisation av Vladimir Oravsky och Kurt Peter Larsens teaterpjäser EN SVENSK TIGER, TIGER WOODS! och The ROCKY HORROR PROSTATA SHOW.

Rolli Fölsch och Bibliotekstjänsten skriver om den följande:

"Vladimir Oravsky (f. 1947) är en mångsysslande svensk författare med rötter i Tjeckoslovakien. Tillsammans med Kurt Peter Larsen och Ulf Diktonius har han i boken tagit upp ett känsligt ämne, nämligen prostatacancer som är den vanligaste cancerformen hos män, vanligare än bröstcancer hos kvinnor. Årligen drabbas ca 10 000 män. Just nu pågår en livlig debatt om man borde erbjuda män screening i form av ett blodprov i samma mån som kvinnor erbjuds mammografi, och det är som ett inlägg i den debatten som denna bok skall ses.

Den handlar om två barndomskamrater i övre femtioårsåldern som på golfbanan diskuterar för- och nackdelarna med tidig diagnos och den slutar med att den ene håller tal på den andres begravning.

Boken blandar med gott resultat humor och samhällskritik utan att - som Oravsky säger - "falla in i det absurda eftersom livet i sig redan är absurt tillräckligt"."
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna