Idemo! : kroatiska för nybörjare (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2018-12-18
Upplaga
1
Förlag
Kroativa
Dimensioner
258 x 196 x 18 mm
Vikt
670 g
SAB
Fmft
ISBN
9789198474008
Idemo! : kroatiska för nybörjare (häftad)

Idemo! : kroatiska för nybörjare

(7 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-12-18
331
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Idemo! : kroatiska för nybörjare Kan levereras innan julafton
IDEMO! Kroatiska för nybörjare är det första steget för dig som vill lära dig det kroatiska språket, lära känna Kroatien och få en inblick i den kroatiska kulturen. Boken ger dig kunskaper för att klara av enkla samtal på kroatiska och på så sätt få ut mer av mötet med Kroatien.

Den här boken vänder sig till till både den som inte har några förkunskaper i det kroatiska språket och den som önskar att utveckla sitt språk. Läroboken passar alltså de flesta som har ett intresse att lära känna Kroatien och det kroatiska språket bättre. Till boken finns även ljudinspelningar som kan laddas ned.

"Läroboken är både visuellt tilltalande och som helhet mycket välskriven. Både grammatikgenomgångar och övningar är genomtänkta, välkonstruerade och ligger på rätt nivå. Idemo är en utmärkt lärobok som kan rekommenderas till alla som är intresserade av Kroatien, dess kultur och språk."
Alan Pejkovic, lektör för BTJ/Bibliotekstjänst
BTJ-häfte nr 2, 2020

Elizabeta Glasnovic Raguz har jobbat som tolk sedan 1975 och har även jobbat som lärare i kroatiska på Folkuniversitetet och modersmålslärare. Hon har en fil.kand. i slaviska språk från Uppsala universitet, samt fyra års språkstudier från universitetet i Zagreb.

Janja Zaccheroni jobbar som projektledare med utveckling av läromedel och har även formgivit läroboken IDEMO!. Hon har en master i statsvetenskap och en fil.kand. i sociologi från Lunds universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Idemo! : kroatiska för nybörjare
 2. +
 3. Copyboken : gör läsare till kunder, förvandla ord till pengar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Copyboken : gör läsare till kunder, förvandla o... av Mattias Åkerberg (häftad).

Köp båda 2 för 630 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Idemo! : kroatiska för nybörjare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra och pedagogisk lärobok
  Anita Lindgren, 14 februari 2023

  Lättsam, trevlig och pedagogisk med både text, fraser, bilder och övningar. Kapitlen lagom långa och bra indelade. Trevliga illustrationer. Passar stora som små.

 2. Fantastisk!
  Kajsa Kuprijanko Pehrsson, 15 oktober 2020

  Jättebra upplägg. Du får lära känna Kroatien som land. Du får lära dig språket genom många trevliga övningar. Hur du beställer mat på restaurang, vad du säger när du handlar. Hur du berättar om dig själv och hur du för enkla konversationer och mycket mycket mer!
  Denna lärobok har allt!

 3. Fin lärobok!
  Anna, 14 oktober 2020

  I den här boken får man som läsare ta del av både den kroatiska kulturen och språket. Det är en kul kombination! Till en början går det väldigt lätt, även utan förkunskaper, men desto längre in i boken man kommer, krävs det mer av läsaren. Ett stort plus är att man får ljudfiler till alla kapitel tillgängliga, så att man lätt kan få höra hur ord uttalas och används och alla ord som finns i boken kan hittas i ordlistan längst bak. Tycker detta är en fin bok, som väcker mitt intresse för att lära mig ännu mer!

 4. Inspirerande lärobok!
  Thomas P., 13 oktober 2020

  En mycket trevlig lärobok, med alla önskvärda avsnitt: dialoger, grammatik, ordlistor, övningar, kultur och historia. Boken är väl utformad och lockar till lärande.

 5. Lärde mig kroatiska enkelt tack vare denna bok!
  Alexander, 11 oktober 2020

  För mig som är nybörjare i det kroatiska språket och med en sambo som är kroatiska, reser vi emellanåt till den fantastiska Adriatiska kusten, har denna bok fungerat som en enkel och pedagogisk väg in i det kroatiska språket. Med detta öppnas många möjligheter till spännande möten och inblick i den kroatiska kulturen.
  Rekommenderas varmt!

 6. Kroatiska för nybörjare
  Robert Claesson (Ängelholm), 16 september 2020

  Detta var ingen bra bok, med översättning av meningar o konversationer i boken,
  Det fanns ju inte ens direkt översättning på vissa sidor så man kunde se meningarnas innehåll,

  Ingen bok jag kan rekomendera, för nybörjare...

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av författarna