Det Grymma Svärdet 33 (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Det Grymma Svärdet (del 33)
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2019-08-02
Upplaga
1
Förlag
Lystring
Medarbetare
Bromander, Henrik (förf.) / Thörn, Pär (förf.) / Stenström, Karolina (förf.) / Vårhed, Cecilia (förf.) / Pallasvuo, Jaakko (förf.) / Jonsson, Fredrik (red.)
Illustratör/Fotograf
HTML flowers, Marlene Krause
Dimensioner
2 x 217 x 167 mm
Vikt
290 g
SAB
Bd,Ia
ISBN
9789198475869

Det Grymma Svärdet 33

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2019-08-02
29
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Denna gång gör vi ett temanummer om tecknade serier. Kristina Abelli Elander intervjuas utförligt om sin långa karriär som konstnär, lärare och serietecknare, och medverkar med ett längre utdrag ur sin nya, än så länge opublicerade serieroman där hon berättar om att hänga utställning med Carl Johan De Geer. Numrets andra intervju är med den exilamerikanske tecknaren HTMLflowers. En intervju om klassklyftor, det amerikanska sjukförsäkringssystemet, att vara kroniskt sjuk i cystisk fibros och om hans bästis, exil-Australiern Simon Hanselmann.... Som i sin tur medverkar med ett par satiriska serier på just temat "tecknade serier". Henrik Bromander skriver om en relativt okänd mangaserie, Pär Thörn recenserar de två senaste numren av Fantomen, Jaakko Pallasvuo ritar en serie om Katten Gustaf och den omfångsrika recensionsavdelningen ger en uppdatering om vad det egentligen görs för serier där ute i vida världen anno 2019.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det Grymma Svärdet 33
  2. +
  3. Dolly Parton och kvinnorna som levde hennes låtar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dolly Parton och kvinnorna som levde hennes låtar av Sarah Smarsh (inbunden).

Köp båda 2 för 88 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »