Mellan Silverbibelns rader (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2019-07-08
Upplaga
1
Förlag
Marwa Förlag
Medarbetare
Broberg, Ewa (red.) / Broberg, Ewa (form)
Dimensioner
216 x 139 x 20 mm
Vikt
400 g
SAB
Hc
ISBN
9789198477177
Mellan Silverbibelns rader (inbunden)

Mellan Silverbibelns rader

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-07-08
140
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ylvette är tillbaka och får återigen uppleva flera liv, i olika tidsepoker. Varför händer det henne? Trots att hon står inför ytterligare ett mysterium och ytterligare ett äventyr är det den frågan som driver henne. Hon börjar närma sig svaret. Börjar förstå att det är hennes förmåga till "livsresor" som gör att hon är i fara, eftersom det är en lockande gåva för andra. Det finns de som vill sko sig på kunskaperna hon får under sina besök i 1300-talets Frankrike och 1800-talets Uppsala. Silverbibeln, ett världsberömt och urgotiskt verk, visar sig innehålla hemligheter av större betydelse än hon kan ana. Kanske till och med svaret på varför?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mellan Silverbibelns rader
 2. +
 3. Femte dagen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Femte dagen av Ulrika Amador (inbunden).

Köp båda 2 för 269 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Mellan Silverbibelns rader. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande med driv framåt
  Marias bokhylla, 3 januari 2021

  4,5/5

  Andra delen om Ylvette som i drömmarna upplever sig själv i andra tidsåldrar är minst lika spännande som första delen, Femte dagen. Det är ett konstant driv framåt och eftersom Amador rör sig runt välkända historiska karaktärer som William Wallace och även kända historiska artefakter som Silverbibeln blir det både mer trovärdigt och igenkänningsbart för mig som läsare. Att det handlar om "tidsresor" i drömmar känns också mer rimligt på något sätt än att hon skulle göra det i va... Läs hela recensionen

 2. Perfekt slut på en perfekt bok!
  Kim M. Kimselius, 18 maj 2020

  Silvertrådar binder samman en fängslande väv från början till slut och tar läsaren med på en fartfylld resa genom flera olika århundraden. Skickligt berättar författaren, Ulrika Amador, berättelsen om Ylvette som på ett märkligt sätt befinner sig under olika tidsperioder och lever olika liv. Allt i jakten på svaret på en gåta, där ledtrådarna nystas upp en efter en i de olika tidsåldrarna.

  Det är en fängslande historisk berättelse, starka karaktärer, spänning, miljöskildringar. Ja, al... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ulrika Amador