Överträdelsen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2020-01-25
Upplaga
1
Förlag
Marwa Förlag
Medarbetare
Broberg, Ewa (form)
Dimensioner
178 x 110 x 13 mm
Vikt
209 g
SAB
Hc
ISBN
9789198477191
Överträdelsen (häftad)

Överträdelsen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2020-01-25
93

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Vad händer när man kliver ur sig själv? Det tar Daniel reda på när han lämnar sin bekvämlighetszon och kommer i kontakt med ett ljusskyggt sällskap som experimenterar med utomkroppsliga resor. Följderna blir fantastiska och katastrofala. Han dras in i ett händelseförlopp med oanade följder, inte bara för honom, utan för hela mänskligheten, och på något sätt verkar det som om Daniels dyslexi är avgörande för framtiden.

Överträdelsen är en berättelse som flyttar gränser för var som är verkligt. Det är en roman som överraskar, underhåller och som är en upptäcksfärd in i det okända. Det är en berättelse som både förvaltar och förnyar fantastikgenren.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Överträdelsen
  2. +
  3. Överträdelsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Överträdelsen av Saga Stigsdotter (kartonnage).

Köp båda 2 för 335 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Överträdelsen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantasy med skeptikern i huvudrollen
    Marias bokhylla, 20 april 2023

    3,5/5

    Daniel kliver in i på Stockholms universitet för att delta i en undersökning. Han tycker själv inte att det går särskilt bra så när han bjuds in för att fortsätta och ännu senare för att vara del av en grupp som kallas för Operation Klarsyn och som håller på att experimentera med utomkroppsliga resor är ingen mer förvånad än Daniel själv. Genom livet har han egentligen känt sig som ett misslyckande och har inte hittat sin plats. Här däremot, verkar han vara precis det som behöv... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Markus Åberg

  • Farliga kretsar

    Lovisa Wistrand, Peter Westberg, Markus Åberg, Cecilia Linder, Eva Björkegren Erika Johansson

    Vad händer när vardagliga tekniska föremål inte uppför sig som förväntat? När rakapparaten får smak på blod eller mobiltelefonen börjar skicka hemliga meddelanden till alla i din adressbok? I denna novellantologi får du möta människor som på ett e...