Opi Meditoimaan (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2019-07-02
Förlag
Lindblom Academy
Översättare
Timo Toivonen, Johanna Pekola
ISBN
9789198495379

Opi Meditoimaan E-bok

E-bok,  Finska, 2019-07-02

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Helena Lindblom on hyvä esimerkki henkilöstä joka ei tiennyt meditoinnista paljoakaan, ennen kuin hän 17 vuotta sitten aloitti mietiskelyn. Asioista oli pakko ottaa itse selvää ja oppia matkan varrella eteen tulleista virheistä. Helena tiesi aina, ettei halunnut elää "normaalia" elämää ja siitä syystä hän on aina ollut hyvin utelias oman tien kulkija. Hän ymmärsi jo varhain, että ihmisillä oli taipumus mutkistaa asioita erityisesti kun kyse oli henkisestä kehityksestä. Työskenneltyään vuosia matkailu- ja hotellialalla johtoasemassa Helenasta alkoi tuntua, että elämässä täytyy olla jotain muutakin. Syttyi kipinä, jonka seurauksena Helena alkoi kehittää henkisyyttään pidemmälle.

Helena aloitti mietiskelyn opastettujen nauhoitusten sekä tuttavilta saatujen ehdotusten avulla. Mikään ei kuitenkaan tuntunut "omalta". Helena rakasti meditoida, mutta se tuntui hyvin monimutkaiselta. Hän kokeili useita eri tekniikoita ja syvensi henkistä kehitystään. Pian Helena rakensi yksinkertaiseen, helppoon meditointiin erikoistuneen yrityksen joka opettaa eri tekniikoita esimerkiksi yksin tapahtuvaan mietiskelyyn.

Tavoitteiden ja visioiden saavuttaminen on jo pitkällä ja Helena matkustaa tällä hetkellä ympäri maailmaa ohjaamassa meditoinnin saloihin. Opettajana Helenan päämääränä on toisten auttaminen sekä se, että opituista tiedoista olisi kaikille hyötyä. Näin muut voivat, Helenan tapaan, löytää sisäisen rauhan ja onnen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »