Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Sönderfallets symfoni (del 1)
Antal sidor
808
Utgivningsdatum
2018-09-28
Upplaga
1
Förlag
Ragnarök Förlag
Illustratör/Fotograf
Min Nguen
Dimensioner
180 x 111 x 40 mm
Vikt
638 g
SAB
Hc
ISBN
9789198497809

Skärvor av en brusten värld

Pocket,  Svenska, 2018-09-28
117
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett gnistrande sandkorn i en evighet av mörker. Det är allt som finns kvar av vår värld. Ändå bävar jag inte inför tanken på en oändlig tomhet. Tvärtom. Det som får benen att skälva är tanken på att mörkret kanske inte är tomt. Tanken på att något väntar på oss. Väntar, betraktar och bidar sin tid.

Den söndertrasade världen Lyraak är blott en skärva av vad den en gång var. Sliten itu för trettio mansåldrar sedan svävar dess kontinenter i luften likt flytande öar över ett hav av ingenting. Och än är det inte över.
Den blinde pojken Daewar, hans plikttrogna syster Adea, den tungsinta krigardottern Olem och den svårbegriplige opportunisten Spelemannen måste välja. Och valen i en värld där misstro och hunger är markens enda gödsel är aldrig självklara. Inte heller deras konsekvenser.

Skärvor av en brusten värld är första delen i den episka fantasytrilogin Sönderfallets symfoni. Det är en mörk värld. En värld där hopp, vänskap och kärlek är svårfångade drömmar. Likt flämtande ljus i en avgrundslös natt.
Visa hela texten

Fler böcker av Mattias Kuldkepp