Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Sönderfallets symfoni (del 1)
Utgivningsdatum
2018-12-12
Förlag
Ragnarök Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 50 mm
Vikt
722 g
SAB
Hc
ISBN
9789198497823

Skärvor av en brusten värld

(3 röster)  |   Läs 1 recension
Storpocket,  Svenska, 2018-12-12
109
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett gnistrande sandkorn i en evighet av mörker. Det är allt som finns kvar av vår värld. Ändå bävar jag inte inför tanken på en oändlig tomhet. Tvärtom. Det som får benen att skälva är tanken på att mörkret kanske inte är tomt. Tanken på att något väntar på oss. Väntar, betraktar och bidar sin tid.

Den söndertrasade världen Lyraak är blott en skärva av vad den en gång var. Sliten itu för trettio mansåldrar sedan svävar dess kontinenter i luften likt flytande öar över ett hav av ingenting. Och än är det inte över.
Den blinde pojken Daewar, hans plikttrogna syster Adea, den tungsinta krigardottern Olem och den svårbegriplige opportunisten Spelemannen måste välja. Och valen i en värld där misstro och hunger är markens enda gödsel är aldrig självklara. Inte heller deras konsekvenser.

Skärvor av en brusten värld är första delen i den episka fantasytrilogin Sönderfallets symfoni. Det är en mörk värld. En värld där hopp, vänskap och kärlek är svårfångade drömmar. Likt flämtande ljus i en avgrundslös natt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skärvor av en brusten värld
  2. +
  3. Skärvor av ett brustet sinne

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skärvor av ett brustet sinne av Mattias Kuldkepp (storpocket).

Köp båda 2 för 218 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skärvor av en brusten värld. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Internationell klass

    Episk fantasy i genomtänkt värld. Intressanta karaktärer. Olika perspektiv. Spännande. Håller internationell klass och topp tre inom svensk fantasy (tillsammans med Erik Granström och Marcus Olausson). Tvåan är lika bra. Läs!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mattias Kuldkepp