Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Dödssynderna (del 5)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
402
Utgivningsdatum
2019-10-01
Förlag
Hippas Productions
Dimensioner
240 x 170 x 30 mm
Vikt
850 g
SAB
Hc,uHc
ISBN
9789198501841
Knega kollega ; Orka torka : lättja (häftad)

Knega kollega ; Orka torka : lättja

Häftad, Svenska, 2019-10-01
198
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Knega kollega/Orka torka är en bok om de där som ständigt smiter undan och de där som alltid måste prestera på topp, Latmaskar kontra prestationsprinsar och prinsessor.
Ester, Malte, Milo och Nova går i samma klass. Bror, Edit, Rune och Sissela arbetar på samma skola. Åtta totalt olika personer med åtta helt olika sätt att agera och reagera på.
Knega kollega/Orka torka är berättelser om att göra allt eller inget, om när det värsta som kan hända händer, om psykisk ohälsa, om lättja och flit.

Knega kollega/Orka torka är den femte dubbelboken i crossoverserien DÖDSSYNDERNA. Serien består av sju dubbelböcker - en om varje dödssynd. Varje dubbelbok kan läsas från två håll. Det är du som läsare som bestämmer vilken version du vill ha först - ungdomsupplevelsen Orka torka eller vuxenvarianten Knega kollega?
Alla böcker i serien utspelar sig bland ungdomar och vuxna på Höglandaskolan. I Orka torka följer du fyra klasskompisar. I Knega kollega följer du fyra kollegor.

Varje bok i serien DÖDSSYNDERNA vrider och vänder på en dödssynd i taget. Hur funkar vi människor? Hur blir vi som vi blir? Vad är ont och vad är gott? Vad är medfött och vad kan vi påverka? Vad gör vi för vår egen skull? Vad gör vi för andras? Var går våra gränser för vad som är ok? Vad visar vi utåt? Vad håller vi för oss själva? Alla har vi gått i skolan. Alla tror vi oss känna våra kompisar och kollegor. Men vad händer om vi skrapar lite på ytan och kommer in under skinnet?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Knega kollega ; Orka torka : lättja
  2. +
  3. Chilla gorilla ; Uppror bror : vrede

De som köpt den här boken har ofta också köpt Chilla gorilla ; Uppror bror : vrede av Hippas Eriksson (häftad).

Köp båda 2 för 467 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hippas Eriksson