Hitta hem (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (4.7 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Mikael Hammarlund
Utgivningsdatum
2019-01-11
Förlag
Funkibator förlag
ISBN
9789198509243
Hitta hem (ljudbok)

Hitta hem Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-01-11

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Rulle älskar Titti! De rullar omkring och är alltid tillsammans. Tills den dagen, på sjukhuset, när mättanten säger till Titti att Rulle blivit för liten. Titti måste ha en ny rullstol. Vad ska hända med Rulle? Snabbt smiter Rulle ut genom dörren och det är nu som äventyret börjar!

Görel Råsmark är född 1955 och bor i Småland. Hon arbetar som fysioterapeut inom barn- och ungdomshabilitering och är fritidsengagerad i organisationer som arbetar med freds och rättvisefrågor. Hon kopplar gärna av i trädgården där hon skapar med färger och former och ser konsten spira ur marken. Om det finns tid över för läsning blir det skönlitterära klassiker och samhällslitteratur.

I sitt eget skrivande vill Görel bidra till att öka förståelse genom att visa världen ur olika människors perspektiv. Hon utgår ofta från verkliga händelser och på så sätt kom berättelsen i barnboken Hitta hem till. Görel glömde att sätta i bromsen på en barnrullstol (utan barn i), som därför rullade iväg nedför backen mot en lekplats. Görel har tidigare skrivit och publicerat noveller och under 2017 gav hon ut sin första barnbok. Hitta hem är den andra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Görel Råsmark

  • Nallefamiljen på Runnö

    Görel Råsmark

    Du tror kanske inte att det är sant? Att det ligger ett mycket litet stenhus vid stranden på Talludden. Det bor en nallefamilj i huset. Ibland gömmer jag mig i det höga gräset och kikar mellan grässtråna. Nu ska jag berätta vad som hände en dag. S...

  • Födelsedagsfesten : sju andakter - sju berättelser

    Görel Råsmark

    FÖDELSEDAGSFESTEN: SJU ANDAKTER - SJU BERÄTTELSER Alice fyller år och vill ha en egen födelsedagsfest. Men ingen av hennes kompisar kan, eller vill, komma. Mamma tycker att hon kan bjuda in andra barn, sådana som hon inte brukar vara med. Först är...