Liam kan visst (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (2.1 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Mikael Hammarlund
Utgivningsdatum
2019-09-26
Förlag
Funkibator förlag
ISBN
9789198525861
Liam kan visst (ljudbok)

Liam kan visst Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-09-26

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Liam är en bestämd liten pojke som tar varje möjligt tillfälle att busa med sin mamma. Solen lyser och fåglarna kvittrar under deras promenad till lekparkens höjdpunkt, kompisgungan. Men just idag är det något som händer. Något där Liam bevisar för andra att det visst går!
Boken, Liam kan visst är en berättelse för de yngre barnen och där sidorna är fyllda med Ida Tjernells finstämda bilder.

Madeleine Qvarfoth är född 1983 och uppvuxen utanför Stockholm. Hon är utbildad undersköterska och ekonomiassistent, men har arbetat mestadels inom vården.

Intresset för att skriva kom tidigt för Madeleine. Under uppväxten brukade hon göra egna böcker och skriva mängder av brev och texter där hon samlade sina tankar. Som vuxen blir det inte lika många brev, men skrivintresset har inte bleknat.

Liam kan visst, är hennes debut. Den är baserad på livet tillsammans med hennes son som föddes med en ovanlig funktionsnedsättning. I takt med att hans sjukdom framskred fick hon ett växande intresse för kropp och själ, vilket gjort avtryck i hennes liv och författarskap.
Med debuten hoppas Madeleine kunna öka förståelsen och belysa att alla kan, vare sig man har en funktionsnedsättning eller inte, ibland måste det bara ske på ett annat sätt.

Mikael Hammarlund är född 1989 i Landsbro utanför Vetlanda, men bor sedan 16 års ålder i Växjö. Det som lockade honom dit var en gymnasieutbildning med film och tv-inriktning. På utbildningen upptäckte han snabbt att han lockades minst lika mycket av att arbeta med ljud som bild. Intresset för ljud har sedan bara växt sig större med åren.

Mikael är en kreativ och påhittig person. Något som kommer väl till användning i rollen som ljudboksinläsare där handling, karaktärer och illustrationer ska framföras i ljud istället för text. Han har läst in ett flertal barnboksproduktioner för Funkibator förlag. I det arbetet visualiserar han ofta en barnskara framför sig under inspelningen, för att få rätta känslan och tilltalet.

Även på fritiden frodas det stora ljudintresset och Mikael arbetar på egna omfattande ljudboksprojekt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »