Rut och oljuden (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (4.0 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Inläsare
Mikael Hammarlund
Utgivningsdatum
2019-09-26
Förlag
Funkibator förlag
ISBN
9789198525892
Rut och oljuden (ljudbok)

Rut och oljuden Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-09-26

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Idag ska Rut och farmor på tivoli och åka berg- och dalbana. Klirr, brak, bom, dån. Ja, till och med ett knastrande knäckebröd kan störa Rut som hör allt. Av farmor har Rut fått hörlurar, men de har hon inte på sig när en liten hund plötsligt blir rädd och börjar skälla. Hjälp, vart tog farmor vägen!?

Jenny Fröjdlund är född 1989 och bor i Stockholm. Konstnärligt skapande har alltid varit en del av hennes liv, både som intresse och yrke. Särskilt har hon dragits till foto och illustrerande. Parallellt med skapandet arbetar hon som Learning Designer.

Jenny har en lekfull och drömsk illustrationsstil som får betraktaren att tänka på akvarell, tusch och kritor. Inspiration får hon bland annat när syskonbarnen ritar och deras fantasi inte tycks ha några gränser. Hon önskar ofta att hon som vuxen kunde ha kvar samma tänk som när hon var fem år och att fantasin inte stoppades av tankar om hur saker "ska" vara.

På fritiden tränar, drejar eller läser Jenny. Får hon en idé under tiden fyller hon post it-lappar och handflator, för att hålla idéen vid liv.

Rut och oljuden är Jenny Fröjdlunds debut som barnboksförfattare/illustratör.

Mikael Hammarlund är född 1989 i Landsbro utanför Vetlanda, men bor sedan 16 års ålder i Växjö. Det som lockade honom dit var en gymnasieutbildning med film och tv-inriktning. På utbildningen upptäckte han snabbt att han lockades minst lika mycket av att arbeta med ljud som bild. Intresset för ljud har sedan bara växt sig större med åren.

Mikael är en kreativ och påhittig person. Något som kommer väl till användning i rollen som ljudboksinläsare där handling, karaktärer och illustrationer ska framföras i ljud istället för text. Han har läst in ett flertal barnboksproduktioner för Funkibator förlag. I det arbetet visualiserar han ofta en barnskara framför sig under inspelningen, för att få rätta känslan och tilltalet.

Även på fritiden frodas det stora ljudintresset och Mikael arbetar på egna omfattande ljudboksprojekt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »