Salmas berättelser (engelska och arabiska) (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Arabiska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
44
Utgivningsdatum
2021-04-29
Upplaga
1
Förlag
Maizar förlag
Dimensioner
292 x 205 x 9 mm
Vikt
450 g
SAB
uH
ISBN
9789198526691
Salmas berättelser (engelska och arabiska) (inbunden)

Salmas berättelser (engelska och arabiska)

Inbunden Arabiska, 2021-04-29
234
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boken innehåller fem spännande berättelser för barn på både engelska och arabiska. Varje sida innehåller både arabisk och engelsk text. 

 

Den första berättelsen handlar om fru Klotter som älskar att klottra! Hon klottrar över hela huset, i husets alla hörn! Hennes man, herr Noggrann, är dock av en annan karaktär! Fint och prydligt skall det minsann vara, speciellt där hemma. Hur skall nu detta gå?

 

Den andra berättelsen handlar om den kortvuxne Jack som lidit länge av sin längd. Men efter att berättelsen tagit fart och en del intressanta händelser plötsligt händer inser Jack att vara kort har sina fördelar! 

 

I berättelsen "Rymdmannen" möter vi Ben som får hela sin familj att bli involverad i sin nya förkärlek till rymden. Berättelsen tar oss med storm ut i det blå.

 

Berättelsen "Förbannad prins" handlar om en girig och ondskefull prins som får människorna i sitt rike att må väldigt dåligt. Men så kommer räddaren: flickan Galia till folkets undsättning! Men, hur lyckas hon med det?

 

Den sista berättelsen "Ett äventyr på en sovande säng" tar oss ut på ett äventyr utöver det vanliga. Här får vi följa Nara på de mest fantastiska upplevelser där hon färdas genom slätter och skogar, när Nara svävar fram genom snön och andra magiska upplevelser utan att ha lämnat sin säng. 

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Salmas berättelser (engelska och arabiska)
 2. +
 3. Arabiska alfabetet : grundnivå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Arabiska alfabetet : grundnivå av Mersiha M Olevic (häftad).

Köp båda 2 för 522 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Salma Cleeren

 • Tigerns tand och andra sagor

  Salma Cleeren

  Salma Cleeren är en 9 årig tjej som älskar att skriva barnhistorier och har en livlig fantasi. Hennes kärlek till böcker fick henne att börja skriva egna berättelser redan vid 7- års åldern. Salma kan ha ärvt sin talang från sina morföräldrar då b...

 • Tiger Tooth and other stories

  Salma Cleeren

  Salma Cleeren är en 9 årig tjej som älskar att skriva barnhistorier och har en livlig fantasi. Hennes kärlek till böcker fick henne att börja skriva egna berättelser redan vid 7- års åldern. Salma illustrerar sina karaktärer själv vilket gör det l...