Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
114
Utgivningsdatum
2022-05-17
Förlag
Parus förlag
Dimensioner
202 x 136 x 25 mm
Vikt
293 g
SAB
Ad
ISBN
9789198528893

Skriv & tryck din bok

Kartonnage,  Svenska, 2022-05-17
186
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Välkommen in i egenutgivarens spännande värld!

Vi tar en kort sväng genom skrivprocessen innan vi följer dig vidare mot redigering, typografi och allt du kan tänkas behöva för att skapa bokens inlaga och omslag. Vi ger dig råd på vägen när det blir dags att välja bokformat, papper, effektfulla efterbehandlingar och tryckeri. Vårt mål är att du ska behärska grunden i alla delar från manus till tryckt bok och nå ut med en professionell produkt till både läsare, media, recensenter och bokbranschen.

Skriv och tryck din bok sammanfattar många år av personlig erfarenhet och kunskap från Emma Holmgren och Edita Ramoniene. Emma driver Parus förlag med fokus på stressrelaterad och psykisk ohälsa. Sedan starten 2015 har hon gett ut 20 böcker som alla fått ta plats på topplistorna och nått ut stort till både läsare, media och hälso- och sjukvård. Emmas första bok Våga vara rädd - en bok om utmattningssyndrom sålde som egenutgiven i över 10 000 exemplar innan den fick bli en Månpocket hos Bonnier. Edita har nästan 20 år bakom sig i tryckbranschen. Efter arbetet som projektledare på ett av Litauens största tryckerier fick hon en ny tjänst som försäljningschef innan hon gick vidare för att starta eget. Sedan sju år tillbaka driver hon Print in Baltic där hon har rollen som professionell konsult och guidar sina kunder genom hela tryckprocessen.

Helhetsbetyg 4 från BTJ = Mycket bra

"Texten är enkel att följa och de facktermer som ämnet kräver presenteras på ett pedagogiskt sätt, ibland med förtydligande illustrationer. /.../ Layouten är luftig med generöst tilltagna vita ytor vilket gör den stundtals massiva textmassan både läsvänlig och tilltalande. /.../ Ett stort plus är att boken ödmjukt poängterar vikten av professionell redigering och formgivning, något som många egenutgivare missar. /.../ En inspirerande, matnyttig och samtidigt lättillgänglig bok för den som vill ta sitt manus hela vägen till utgiven bok."
Lektör Kristina Rydälv Kåreby BTJ-häftet 15/2022
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skriv & tryck din bok
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 435 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna