Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2019-11-19
Förlag
The Book Affair
Medarbetare
Sigur¿ardóttir, Sigrí¿ur (form) / Alfredsson, Andreas (foto)
Illustratör/Fotograf
Robin Henriksson
Dimensioner
265 x 200 x 13 mm
Vikt
550 g
SAB
Qcb
ISBN
9789198534702

Mindful Home : fyll ditt hem och liv med ny energi

(7 röster)  |   Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-11-19
219
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  139
Visa alla 1 format & utgåvor
Mindful Home - Fyll ditt hem och liv med ny energi är en aktiv guide som lyfter heminredning till en helt ny nivå, ger den inredningsintresserade nya kunskaper och mängder av verktyg att frigöra gamla energier, skapa sitt drömhem och se nya möjligheter komma in i livet.

I sin debutbok vill Charlotte Hagelin medvetandegöra vilka energier som finns i vårt hem. Hon skriver om hur vi med hjälp av olika metoder kan skapa ett hem som ger oss mer energi, som stödjer oss i livet och som ger möjlighet att reflektera kring vad en ökad livskvalitet skulle innebära. Genom en steg-för-stegmetod får läsaren hjälp att skapa ett hem som rymmer kärlek och kreativitet, där själen får utrymme och har en självklar plats i det dagliga livet. Det handlar om att våga börja drömma och få syn på det som är viktigt för oss och medvetet, aktivt och stegvis börja röra oss mot det livet vi verkligen vill leva. Livet har större planer för oss än vi kan tänka ut själva. Bara vi vågar släppa taget och ha tillit!

Metoden är tydlig och guidar läsaren, steg för steg, till att nå sina mål genom att bland annat rensa, organisera, underhålla, skapa en helig plats och sätta medvetna intentioner i varje rum. Charlotte lär dig hur du skapar bättre energier i ditt hem, ökar din inre kraft och uppgraderar ditt liv! Läs om Feng Shui, de fem elementen, balansen mellan yin och yang, om våra sinnen och vår intuition, Vastu Shastra yoga for design, om hemmets olika rum, hållbar inredning och om hur du skapar en helig plats i ditt hem. En inspirationsguide till hur du medvetet kan skapa positiva och hållbara förändringar i livet.

Charlotte Hagelin har studerat Feng Shui i USA och har länge arbetat med inredning med uppdrag för både privatpersoner och företag. Charlotte är också diplomerad holistisk hälsocoach och mindfulnessinstruktör, ledarskapscoach, träningsinstruktör och hud- och spaterapeut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Mindful Home : fyll ditt hem och liv med ny energi
 2. +
 3. Allt jag fått lära mig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt jag fått lära mig av Tara Westover (pocket).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Mindful Home : fyll ditt hem och liv med ny energi. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ny energi!
  Malin Lundström, 23 april 2021

  Här får du tips, råd och inspiration att skapa balans i ditt hem. Jag är redan igång efter en vecka och rensar ut gammalt skräp. Min hem har redan fått en ny, trivsam energi att vistas i. Tack Charlotte för denna bok!

 2. Fantastisk
  Helena Gävert, 17 januari 2021

  en underbar bok som verkligen får en att se sin omgivning med nya ögon och som kan tas till hjälp med att förändra sin tillvaro hemma

 3. Väldigt lätt att använda!
  Kerstin Jonasson, 15 februari 2020

  Boken är lätt att läsa och använda några eller alla idéer. En bok man återvänder till när man vill ha tips till förnyelse.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Charlotte Hagelin

 • Mindful body & mind : fyll i ditt liv med wellness och ny energi

  Charlotte Hagelin

  Boosta din kropp och ditt sinne med ny energi! Charlotte Hagelins nya efterlängtade bok Mindful Body & Mind är en inspirationsguide som visar hur vi kan hitta rätt mindset för att skapa positiva och hållbara förändringar i livet genom wellness...

 • Mindful Body & Mind: fyll ditt liv med wellness och energi

  Charlotte Hagelin

  Boosta din kropp och ditt sinne med ny energi! Charlotte Hagelins nya efterlängtade bok Mindful Body & Mind är en inspirationsguide som visar hur vi kan hitta rätt mindset för att skapa positiva och hållbara förändringar i livet genom wellness...

Bokvideo