Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2019-12-17
Förlag
The Book Affair
Medarbetare
Timrén, Anders (form) / Davidsson, Malte (foto)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Qcabb,Vmb
ISBN
9789198534719

66 day challenge

(158 röster)  |  Läs 36 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-12-17
237
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
ÖVER 50 000 SÅLDA EXEMPLAR!

Förändra ditt liv och starta en hälsosam livsstil häng på Ulrikas 66 Day Challenge redan idag! Anta utmaningen under 66 dagar med lättlagade, goda lågkolhydratrecept och ett väl utarbetat kostschema för ett friskare liv med ökad energi, lugnare mage, bättre fokus och skillnad på vågen.

Ulrika Davidssons nya hälsokokbok är en inspirerande hälsoutmaning för alla som vill leva ett friskare och smalare liv. En heltäckande kostplanering för 66 dagar med kalorisnåla men matiga och goda recept som hjälper dig att komma igång med ett energifyllt och hälsosamt liv.

Öka din energi och ditt fokus, boosta ditt immunförsvar, få en lugnare mage och att gå ner i vikt med Ulrika Davidssons nya bok 66 Day Challenge. En vana skapas på 66 dagar och att skapa nya vanor kräver disciplin, motivation och planering. I sin nya kokbok inspirerar Ulrika Davidsson till en hälsosammare livsstil och delar med sig av sina bästa recept för ett liv med massor av ny energi. Här får du ett väl utarbetat kostschema på 66 dagar minutiöst anpassat för att hitta en ny, smal, stark och hälsosam livsstil. Utöver den tydliga kostplanen med goda lågkolhydratrecept får du dessutom den rätta peppen för att lyckas motivation och målplanering på vägen som hjälper dig hela vägen i mål!

Ulrikas kostprogram med lågkolhydratkost och 5:2- och 16:8-fasta är baserade på hennes mångåriga erfarenhet av kostrådgivning. Hon lär dig äta mer hälsosamt med naturligt protein, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater. Recepten är en blandning mellan varm och kall mat, kött, fisk, fågel och vegetariska rätter som är lättlagade, näringsrika och framförallt väldigt goda! Dessutom är recepten kaloriberäknade så att du har full koll på vad kroppen får i sig!

Börja redan idag och utmana dig till en riktig omstart och ett friskare och starkare liv. Du kommer snabbt att märka att du har mer energi och ork, och se en skillnad på vågen. Du kommer inte att ångra dig!

Ur innehållet:

nästan 100 lättlagade och goda lågkolhydratrecept

kostschema med kaloriberäknade recept för alla måltider

enklare näringslära

tips på vad du ska välja på restaurang, resa eller vid oförutsedda situationer

Ulrika Davidsson är kostrådgivare, receptkreatör och bästsäljande kokboksförfattare. Hon är en av Sveriges mest populära kost- och hälsoprofiler som genom åren har hjälpt tusentals människor till en mer hälsosam livsstil genom sin webbkurs "Ulrikas Kickstart" och sina 32 kokböcker med hälsosamma recept som sammanlagt sålt i över en miljon exemplar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. 66 day challenge
 2. +
 3. 21 Day Challenge - Keto

De som köpt den här boken har ofta också köpt 21 Day Challenge - Keto av Ulrika Davidsson (inbunden).

Köp båda 2 för 444 kr

Kundrecensioner

Det finns 36 recensioner av 66 day challenge. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. 66 challenge
  Mia Pilgaard, 12 september 2023

  Gillar Ulrikas koncept, men många recept finns i de andra böckerna som hon har skrivit eller påminner om varandra. Så det blir inte så svårt att fixa detta.

 2. Peppen!
  Josefine, 10 augusti 2023

  Kört 5 dagar hittills och gått ner lika många kilo, vem blir inte peppad av det? Verkar vara mycket gott att ta del av senare i boken också. Dryckerna första veckan var långt över förväntan!

 3. Mycket bra

  En bok som på enkelt, inspirerande och förståeligt upplägg och skrift gör det möjligt att anta utmaningen! Scheman för mat och dryck. En bok att ta fram genom åren att återuppta eller upprepa denna challenge om man vill. Bra och goda recept

 4. Kostplan undermålig
  Lotta, 25 april 2023

  Hade väntat mig en riktig hållbar kostplan som går att använda över tid, inte fastande, dagar med bara flytande kost och laborerande med olika metoder...

 5. Toppenbok
  bokresan, 17 februari 2022

  Mycket lätt att följa programmet i boken. Om man gör precis som det står och följer kostschemat får man bra resultat. Goda recept. Man får prova olika varianter av kostprogram och fasta och kan välja det som passar en bäst.

 6. Gott, enkelt och funkar
  Lasse R. Danderyd, 11 februari 2022

  Efter 33 dagar - halvvägs mot 66 - har vi gått ner 6-7 kg var, trots visst fusk någon dag i veckan då vi varit bortbjudna, haft besök osv. Gästerna har fått vår mat plus efterrätt och varannan gäst har köpt boken efteråt.
  Ganska lättlagat, det mesta är riktigt gott och enkelt att ta till sig även på sikt. Vi lånar några recept ibland från systerboken som är medelhavsmat och minst lika bra.

 7. Inspirationen flödar
  Monica Sandberg, 8 februari 2022

  Här hittar du riktigt goda recept. Enkla att följa och flera av dem går riktigt snabbt att tillaga. De flesta recept går hem även för barnen. Jag har verkligen inspirerats av Ulrikas recept och även fått tillbaka min glädje till att laga mat. Att jag gått ner flera kilo är en riktig bonus. Har följt recepten i snart 5 veckor.
  Du betalar väldigt lite för denna fantastiska kokbok så jag rekommenderar dig verkligen till att köpa dig ett eget exemplar.

 8. Fantastisk
  Monica , 11 januari 2022

  Allt är så bra planerat. Inget matsvinn samt att man behöver inte fundera på vad man ska äta. Fantastisk god mat med snabba resultat på kroppen.

 9. Funkar!
  Suzie, 26 december 2021

  Så bra o lätt att följa. Gick ned 10 kg på 10 veckor. Och då åt jag ändå annorlunda på helgen o fikade. Försökte hålla det kaloriintag hon satt dag för dag. Ville få in en naturlig förändring vilket funkade. Kul att bocka av dag för dag vilket sporrade. Bra att prova olika typer av metoder så du vet vad som passar just dig. Bibehållit viktminskningen under 10 veckors uppehåll o går nu in på bok två med medelhavsmat. Rekommenderas.

 10. Enkla och tydliga recept
  Emma Berg, 29 september 2021

  En mycket bra och inspirerande bok. Lätt att följa och använda sig av. Recepten är tydliga och mycket goda med rena råvaror.

 11. Kokboken 66day challenge
  Gneta@live.se, 6 september 2021

  Enkla recept i boken. Ett plus för de färgglada bilderna till många av recepten. Sen är den lättläst också,inga "krångliga" förklaringar. Toppen helt enkelt.

 12. En inspirationskälla
  AB, 15 juni 2021

  Så mycket goda recept och så enkelt att följa ... något jag verkligen kan rekommendera. Jag har kommit knappt halvvägs in i boken/utmaningen och hittills har allt gått jättebra.

 13. Bra men saknar sidhänvisning
  Margareta , 2 juni 2021

  Saknar sidhänvisning för resp recept på schemat.
  Innehållet är otroligt bra och det fungerar ! Recepten är goda och man saknar egentligen inget...

 14. En lättförståelig utmaning
  Annika Glöckner, 24 maj 2021

  Lätt att ta till sig och bli inspirerad av recepten. Bra enkla recept. Olika kaloriintag varje dag. Smakliga, goda måltider.

 15. Enkla, goda och lättlagade recept
  Kristina, 24 maj 2021

  Recept som funkar och uppskattas av alla i familjen. Lägger bara till kolhydrater till barnen och så kan vi utgå från samma bas! Rekommenderas varmt.

 16. Lätt att följa
  Görel Levin, 3 maj 2021

  Mycket bra recept. Inte så svårt. Kanske lite dyra ingredienser. Blev mätt.
  Kan varmt rekommendera. Trodde inte det skulle vara så lätt och roligt

 17. Fantastiskt kul!
  Mamarella, 11 april 2021

  Den här boken har gett mig varierad hälsosam och väldigt god mat, ett färdigt program som gör att du kan koppla av kring frågan "vad ska jag äta denna veckan?" och där man får prova vilket upplägg som du sedan kan ta till eller följa på lång sikt, Du behöver vara inställd på att det kostar lite så äg helst en stor frys för rester :) Du behöver lägga en del tid på planeringen av inköp och matlagning men om du som jag njuter av detta, så är det här hur kul och bra som helst! Det bästa av allt ä... Läs hela recensionen

 18. Välskrivet och lätt att följa.
  Maria Gl, 19 mars 2021

  Ulrika har med sitt kunnande och sin stora erfarenhet satt ihop ett program som är väldigt lätt att följa. Den som vill kan enkelt modifiera det efter egna preferenser.

 19. Sid nummer
  Sirpa Kutti, 11 mars 2021

  Det som skulle varit ännu bättre vore om det stod sidnummer efter recepten på kost schemat
  Då slipper man hålla på o leta och bläddra i boken.

 20. toppeninspirerande bok
  anki, 11 mars 2021

  toppeninspirerande bok - riktigt bra bilder och recept att följa med snabb och enkel matlagning
  kan varmt rekommenderas
  kul med lite nya recept frö viktminskning

 21. Lätt att följa!

  Om du vill förändra dina kostvanor är denna bok utmärkt och lätt att följa samt se resultat.
  Det tar lite tid att läsa recept och göra inköpslistor så man har allt hemma. Men så bra att slippa fundera över vad man skall äta. Helgerna är trevligt planerade.
  Bästa bok jag haft i detta syfte.

 22. utmaning 66 challengr
  Åke Rossander, 8 mars 2021

  jag älskar boken, gjort klart vecka 1
  gått ner 9 kilo, jag skall fortsätta i 66 dagar, blir nog fler böcker av författaren

 23. Omväxlande recept
  Riitta Gruen, 22 januari 2021

  Saknar inköpslistor till varje vecka. Tycker också att recepten ska vara direkt efter varje vecka så det blir enklare att se veckorecepten och inte behöva bläddra i boken hela tiden. Ganska dyr mat.

 24. Köp!
  -, 22 januari 2021

  Så bra recept och coachning! Kan varmt rekommendera den om man vill slippa tänka och planera själv.
  Har redan efter 2 veckor tappat flera kilon!

 25. Goda recept
  Joanne Andersson, 10 november 2020

  Hade velat att receptsidan stod på kostschemat vid varje maträtt. Hade varit lättare att hitta direkt sidan man skulle laga. Annars en mycket bra bok.

 26. Bra tanke!
  Buba, 10 november 2020

  Ideèn är bra med kostschema att följa under 66 dagar.

  Recepten är svåra att följa för inköp och antal portioner. Flera onödiga och dyra tillval. Borde finnas på internet så antal portioner lätt kan ändras och med inköpslista.

  Recepten är inte konsekventa vad gäller vikt eller andra mått. Olika sätt att blandas friskt. För bokens pris förväntar jag mig bättre proffessionalitet.

  En bättre genomgång av recept och hur rester av livsmedel kan/skall användas.

  M... Läs hela recensionen

 27. Inspirerande, fina bilder och bra upplägg
  Karin, 26 oktober 2020

  Boken är väldigt lättläst och inspirerande. Fina bilder som lockar att prova alla de flesta av recepten. Bra med två olika register längst bak.

 28. En hälsosam utmaning
  Marie Holmgren, 14 oktober 2020

  Mycket inspirerande bok, med förvånansvärt goda recept.
  Bra läsning som peppar till förändring.
  Enkelt att följa veckoschemat med vilken mat som ska ätas & på vilka tidpunkter.
  Rekomenderas varmt.

 29. Visste att jag skulle bli nöjd.
  Anna, 28 september 2020

  Då jag lånat boken av en vän innan jag beställde den så visste jag att jag skulle bli nöjd. Inspirerande och många goda recept. Har dock inte provat något av dem ännu, lånat ut den till en annan vän, men ser fram emot att börja min 66 day challenge längre fram.

 30. toppen bok
  Inger Rose-Marie Andersson, 16 september 2020

  Jättebra bra recept och lätt att följa gick ner 7kg utan att vara hungrig mådde alldeles utmärkt tog promenader 4ggr i veckan på ca 6km i lagom tempo

 31. Passar inte min vardag
  Fröken Löken, 3 september 2020

  svårt att följa då man arbetar på förskola och har pedagogisk måltid. Passar bättre om man arbetar på kontor och kan styra måltiderna.

 32. Vad jag letat efter!
  Catharina, 9 februari 2020

  Jättebra bok med lätt program att följa. Enkla och goda recept. Precis vad jag har letat efter.

  Dessvärre har jag upptäckt en del feltryck - fel antal portioner av recepten. Exempelvis står det att Rödbetssmoothien med hallon är för 1 person, när den i själva verket gäller för 2.
  Lite otydligt gällande vad som gäller i mängd per portion - t ex soppbasen som ska vara till 4 portioner, men man vet inte riktigt om tillbehören är för 4 eller 1 person.

 33. Trevligt upplägg
  Carrie Carlberg, 26 januari 2020

  Jag ska börja 66 day challenge imorgon och känner mig både positiv och peppad.
  Bra upplägg i boken med färdiga veckomenyer med recept. Fina bilder och inspirerande recept.
  Kommer rekommendera boken till vänner!

 34. Mycket rättningar
  Rose-Marie Persson, 18 januari 2020

  Det är lite för många slarvfel i boken. Min fråga är om ingen korrektur läser kommande böcker nu för tiden.
  Vi som köpt boken ska inte behöva dubbelkolla så att antal portioner och kalori mängden stämmer med vad som står i boken.

 35. Lättläst och vägledande
  Li, 2 januari 2020

  Det är bara att följa råden så kommer de goda resultaten. Bra med färdiga veckoplaneringar! Det gör det enkelt och lätt.

 36. Inspirerande bok
  Oliven, 2 januari 2020

  Man blir glad av alla fina recept och att boken är inspirerande. Jag skulle verkligen rekommendera den till alla som vill göra en livsförändring.

Visa alla 36 recensioner

Fler böcker av Ulrika Davidsson