Call of Cthulhu Sverige. Utredarens handbok (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Call of Cthulhu Sverige
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2020-08-24
Förlag
Eloso Förlag
Medarbetare
Algstrand, Dan (form)
Illustratör/Fotograf
Ola Larsson
Dimensioner
288 x 222 x 16 mm
Vikt
910 g
SAB
Rdc
ISBN
9789198541991
Call of Cthulhu Sverige. Utredarens handbok (inbunden)

Call of Cthulhu Sverige. Utredarens handbok

Inbunden,  Svenska, 2020-08-24
488
  • Skickas från oss inom 2-5 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Ser fabrikörn, det där kan inte vara mänskligt?!" "Är det.... en tentakel?"

Det klassiska och älskade rollspelet Call of Cthulhu får nu sin första svenska utgåva någonsin. Följ med till det svenska 1920-talet och ett Europa i mellankrigstid. Från depression och uppgivenhet efter det stora kriget till enorm tillväxt i slutet av årtiondet med många stora svenska företag som växer.

Sverige präglas av intensiv politisk strid, strejker och influenser från amerikansk kultur såväl som tysk och europeisk forskning. Men bakom allt vilar urtidskrafter, vars enda vilja är att tränga in i vår värld när stjärnorna står rätt. Hemligheterna på biblioteket Carolina Rediviva och i myren utanför Hillerstorp väntar på att bli upptäckta. Kan ditt sinne stå emot den galenskap som tränger sig på? Är du redo för äventyret?

Utredarens handbok är spelarens bok för att skapa en karaktär och dyka ner i 1920-talet. Allt material i boken fokuserar på spel i 1920-talet i den svenska utgåvan och två helt nyskrivna kapitel har researchat världen omkring spelarna och livet i Sverige. Dessutom en del nya yrken, specifika för Sverige och utrustningslistor baserade på tidens varor och priser. Hoppa in i ett svenskt Cthulhu och upplev känslan av vårt eget 20-tal. Spelsystemet är BRP, välkänt för många svenskar ända sedan Drakar och Demoner-tiden, men utvecklat till sjunde utgåvans regler för Call of Cthulhu.

Boken innehåller helt nya sektioner som ersätter det engelska materialet för att sätta miljön till svenskt 1920-tal istället för i nordöstra USA. Tidsenlig fakta och svensk mythos ger en helt egen och unik prägel på den svenska utgåvan. Licensierat av Chaosium.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Call of Cthulhu Sverige. Utredarens handbok
  2. +
  3. Call of Cthulhu Sverige. Väktarens handbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Call of Cthulhu Sverige. Väktarens handbok av Jonas Larsson Olanders (inbunden).

Köp båda 2 för 1058 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jonas Larsson Olanders