Skriv en rad : inspirationsbok för barn & unga (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
61
Utgivningsdatum
2021-10-01
Förlag
Kultivera Produktion
Översättare
Frank Bergsten
Originaltitel
Skriv en rad
Medarbetare
Thurfjell, Britta (form)
Dimensioner
240 x 170 x 6 mm
Vikt
160 g
SAB
F.06,Aef
ISBN
9789198557398
Skriv en rad : inspirationsbok för barn & unga (häftad)

Skriv en rad : inspirationsbok för barn & unga

Häftad Svenska, 2021-10-01
159
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vi har alla ett grundläggande mänskligt behov av att berätta våra historier, vare sig det gäller någon vi såg på bussen eller tåget i morse, varför vi blev fascinerade av ett musikstycke vi hörde, eller utsikten över soluppgången genom bladlösa träd. Mänsklighet, empati och nyfikenhet lockar oss att vara intresserade av andra att ställa frågor, undersöka, föreställa sig, skapa, försköna. Berättelser börjar i våra sinnen och hjärtan när vi tänker och känner av våra erfarenheter. Redan innan vi tar upp en penna har vi börjat skriva; när vi engagerar oss i den fysiska handlingen blir vi kopplade till oss själva, andra och en större gemenskap. Ju mer vi kan läsa och skriva desto mer kan vi förstå vad det innebär att vara människa.

Young Writers Lab, som skapade denna bok, var ett internationellt experimentellt samarbete med författare och studenter. Arbetet 2016 - 2020 syftade till att stimulera en glädje för kreativt skrivande och tillhörande aktiviteter fram till publicering och presentationer. Denna bok beskriver filosofier och värderingar om vikten av kreativt skrivande för ungdomar. Den bygger på erfarenheter av att arbeta, främst i Sverige och över nationer, för att främja och stödja kreativt skrivande. Här hittar du förslag och verktyg på skrivaktiviteter som kan användas av ungdomar i grupp eller på egen hand. Vi hoppas att användandet av denna bok kommer att ge näring för att starta fantasier till att skriva och dela berättelser och för att låta ungdomarna blomstrar.

Recension: Bokens behållning är just skrivövningarna, vilka är enkla och kreativa och väl anpassade för ungdomar - Publiceras i BTJ-häftet nr 11, 2021.Lektör Jonas Herrlin
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Skriv en rad : inspirationsbok för barn & unga
  2. +
  3. Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra up... av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 638 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »