Den svarta dolken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (308.8 MB)
Språk
Svenska
Serie
Rodins auktionshus (del 1)
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2021-12-21
Förlag
Romanus & Selling
ISBN
9789198559637

Den svarta dolken Ljudbok

(97 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2021-12-21

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Mord och mystiska antikviteter!

Stella Rodin, motvillig arvtagerska till anrika Rodins auktionshus, tvingas överge Edinburgh och sitt jobb som expert på konstförfalskningar och återvända till familjehemmet i Stockholm. Hennes pappa ligger i koma, auktionshuset är i kaos och Stella är den enda som kan återupprätta dess forna glans. Samtidigt skakas Stockholm av rasistiska mord utförda med SS-dolkar.

När Stella upptäcker att hennes far handlat med nazistiska föremål inser hon att familjen Rodin kan ha kopplingar till morden. Jakten på sanningen leder henne ut på farlig mark bakom överklassens polerade fasader.

Den svarta dolken är första delen i Veronica Sjöstrands nya serie om Stella Rodin, en av världens främsta konstexperter, med en faiblesse för vintageklänningar, varm vänskap och svårlösta mysterier.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den svarta dolken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ny favoritförfattare!
    -, 1 mars 2023

    Spännande historia, intressanta karaktärer som jag vill lära känna bättre och kul att mitt konst/designintresse också får sitt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Veronica Sjöstrand