Kost & träningsdagbok : för din mat, styrketräning & din vardagsmotion
Fler böcker inom
Format
Spiral
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2019-07-25
Upplaga
1
Förlag
SMART planering Sverige AB
Dimensioner
210 x 154 x 20 mm
Vikt
367 g
ISBN
9789198564303
Kost & träningsdagbok : för din mat, styrketräning & din vardagsmotion

Kost & träningsdagbok : för din mat, styrketräning & din vardagsmotion

Spiral, Svenska, 2019-07-25
359
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kost & Träningsdagboken vänder sig till dig som tränar mestadels styrketräning, som vill kunna anteckna vad du äter, vad du tränar och samtidigt reflektera över dagsformen i samma bok. Boken räcker i 3 månader och kommer göra det enklare för dig att planera, skapa en medvetenhet få kontinuitet och till att sätta realistiska mål.

För att få resultat behöver du ha en långsiktig och realistisk plan... och framförallt tålamod och tilltro till att varje kostval och träningspass du gör kommer leda till framgång på sikt. Förväntar du dig snabba resultat på vågen och stora framsteg på gymmet så kommer du nog bli besviken och antagligen tappa motivationen, men ger du dig själv tid att hinna vänja kroppen vid nya rutiner med bra mat och stimulerande träning så kommer du få den utveckling du önskar.

Du skriver ner vad du ska träna, vilka övningar du körde och vilka vikter du använde och samtidigt reflektera över dagsformen.Hur har känslan varit, har du sovit tillräckligt? Hur var passet, vad har varit roligast, vad är du mest nöjd/stolt över och är det kanske något du behöver fokusera lite mer på tills nästa dag? I boken har du dessutom möjlighet att poängsätta ditt mående på en skala 1-10 som gör att du snabbt och enkelt kan summera dagen. Att kunna gå tillbaka flera veckor/månader och se vad du tränat och vilka val du gjort med kosten fram tills nu, gör att du lättare får en överblick och kan på så sätt se om du är på rätt väg eller om du behöver göra någon förändring.

Efter varje vecka finns möjlighet att göra en större summering av antal träningspass m.m. för att på så sätt se hur stor din träningsvolym är och vilka framsteg du gör. Mät framstegen, gläds över hur du utvecklas och beröm dig själv på vägen. Du har en plan, nu är det bara att följa den!

SMART planering har flera olika varianter av böcker att välja på beroende på vad du tränar mestadels och om du vill ha med eller utan kost, med även böcker för ditt välbefinnande & din balans. Läs mer på www.smartplanering.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kost & träningsdagbok : för din mat, styrketräning & din vardagsmotion
  2. +
  3. Glukosrevolutionen : balansera ditt blodsocker och förändra ditt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Glukosrevolutionen : balansera ditt blodsocker ... av Jessie Inchauspé (kartonnage).

Köp båda 2 för 598 kr

Kundrecensioner